workshop på kullaberg

häng med i bilder på en stylad bröllopsworkshop på KULLABERG i skåne.

några fotografier och vackra minnen från en helt magisk dag. när SOFIA och jag bestämde datum för vår inspirationsdag tänkte vi starka väldigt kyliga vindar och lager på lager outfits med mycket stickade tröjor och tyllkjolar. istället bjöd kullaberg på en helt magisk dag med en av vårens första värmande solstrålar och stundtals helt vindstilla.

två kreativa bröllopsfotografer med tre vackra modeller, stickade tröjor, fina klänningar, magiska tyllkjolar, vind i håret, härliga gapskratt, en galet vacker blomsterkrona av torkade snittblommor, mäktiga berg, klippor och den magiskt skiftande natur som berget erbjuder.

en dag som denna fyller på med så mycket energi, att få skapa något vackert och kreativt tillsammans. efter en superhärlig lunch och genomgång av dagen på mölle krukmakeri begav vi oss ut till berget och fotograferade i omgångar fram tills solen gick ner över horisonten, så mycket kärlek över denna dagen och stort tack till AMANDA, JOHANNA och NICOLE för att ni gjorde denna dagen till en möjlighet.

detta är också en av anledningarna till att jag drar ut mina par till berget och även skapat fotopaketet för par VILDA HJÄRTAN just för att hela upplevelsen blir så unik, vacker, naturlig och avslappnad. att få skapa bilder här ute med den mäktiga naturen som inramning och få en rolig stund tillsammans, blir ett särskilt minne för livet

kullaberg, 3 mars 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] skapades fullständig MAGI på vår egna workshop på KULLABERG som jag och SOFIA hade i början av mars tillsammans med tre fantastiska kvinnor, massa tyllkjolar, […]