parporträtt med naturen som inramning

handen på hjärtat, hur många fina fotografier har ni på er tillsammans, fotografier på dig tillsammans med den du älskar, som inte är en festbild, mobilbild eller bröllopsbild. utan fina avslappnade vackra fotografier på er tillsammans. ute i en magisk miljö.

inför varje bröllopsfotografering har jag en provfotografering med mina brudpar som är en kortare parfotografering där vi tillsammans provar lite olika ideér och där vi får lära känna varandra lite och jag får en uppfattning över vad som är viktigt för just dem.

vilda hjärtan kullaberg skåne

det var nog därigenom idén föddes om att skapa personliga, intima fotoupplevelser för par och skapa värdefulla porträtt med naturen som inramning.

jag insåg att de flesta jag möter saknar att ha fotografier på sig själva tillsammans som par och uppskattar verkligen provfotograferingen och de fina bilderna som de får på dem tillsammans och som inte är fokus på bröllopstemat.

därför designade jag fotoupplevelsen VILDA HJÄRTAN som är en lite längre fotografering där vi tillbringar en halvdag tillsammans ute i naturen med promenad, lättare vandring och picknick mm.

ni kommer få en samling fotografier som är roliga, avslappnade, naturliga, äkta, jordnära och vackra och framför allt en egen genuint mysig stund tillsammans med tid för kramar, närhet, samtal och skratt.

det finns tid för ombyten så ni kan få bilder med olika känsla och outfits och jag kommer skapa fotografier som både skapar en närhet men också en inramning med den magiska naturen vi har omkring oss.

i nuläget har jag två miljöer i skåne som jag brukar fotografera i där det finns blandade landskap såsom berg, hav, skog och ängar. allt detta går vi igenom vid er bokning. just nu är det helt fullbokat fram till september och jag tar bokningar från oktober till november. SÅ om vill du ha fina fotografier tillsammans med din partner detta året, tveka inte att höra av dig till mig.

jag ser fram emot att få skapa magi och fina fotografier och minnen tillsammans.

med kärlek, claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] en av anledningarna till att jag drar ut mina par till berget och även skapat fotopaketet för par VILDA HJÄRTAN är just för att hela upplevelsen blir så unik, vacker, naturlig och avslappnad. att få skapa […]