ett första kvartal i bilder

tillbakablick av årets första tre månader

det känns som året precis har börjat och ändå summeras det första kvartalet ..

det har varit en riktigt spännande start på året med så många fina uppdrag och samarbeten. jag älskar dynamiken som det innebär att få arbeta både med genuina företag, varumärken och med underbara bröllop, parfotograferingar och rustika porträtt. februari och mars har dominerats av företagsuppdrag nu innan bröllopssäsongen drar igång på riktigt.

löpande bilder betongdesign skåne

det första kvartalet har jag fått fortsätta ta löpande porträtt i studion på nyanställda för FAMILJENS JURIST, ADECCO och SPP sydvserige. jag har löpande månadskunder där jag fotograferar och sköter bland annat en ICA butiks löpande SoMe med fotografier, content och marknadsföring och har fotograferat massa nya bilder till BETONGDESIGNS bildbank. jag har fått äran att fotografera bilder till hemsida och SoMe med kreativa REPAIRIT och jag fick i uppdrag att fotografera för britta på HULTSERÖDS TRÄDGÅRDAR och fånga bilder från hennes workshop med blomstermoln. i februari var det dags för årets bröllopsmässa på STALLGÅRDEN där jag träffade många härliga blivande brudpar och grymma kollegor i branschen då jag för första gången ställde ut på stallgården.

jag har haft många fina bröllopsmöten och är nu fullbokad med bröllop och parporträtt fram till vintern vilket är helt magiskt. som jag ser fram emot bröllopen och att få träffa alla mina brudpar. jag har bildat mitt aktiebolag och den lilla fotobyrån i lund AB börjar ta sin form. att få ombilda företaget och satsa på ett AB känns för mig som ett stort, viktigt och långsiktigt steg på vägen ..

och nu i mitten av mars hade jag mitt maffigaste uppdrag någonsin åt HENT/SSEA där jag fick äran att under några dagar följa deras konferens i sigtuna utanför stockholm för att skapa fotografier och bildbank till hemsida, årsredovisning, mingel och workshopsbilder, samt VD och porträttbilder på ca 80 anställda.

bilder från fotografering workshop hultseröds trädgårdar
porträtt helena som driver repairit
månatliga bilder åt ica nära butik

det skapades fullständig MAGI på vår egna workshop på KULLABERG som jag och SOFIA hade i början av mars tillsammans med tre fantastiska kvinnor, massa tyllkjolar, berg och vind i håret.

bröllopsworkshop kullaberg, tyllkjolar och vind i håret

när botaniska trädgården i lund öppnade sitt växthus igen efter covid passade jag och KREATIVVARDAG på att skapa fina fotografier i form av inspiration till vinterbröllop.

bruden i botaniskan
en pytteliten sneak HENT/SSEA, bilder konferens, workshop, enskilda porträtt ca 80 personer och VD porträtt mm.
löpande fotografering av verksamhetsbilder betongdesign under våren

jag anordnade min första pop up fotografering på THE VAULT hotel i helsingborg där jag fotograferade morgongåva (vars bilder är hemliga) och porträtt. en pop upp fotografering är ett riktigt fint koncept där datum och miljö är riggad för den som funderat på att ta fina porträtt. får se om jag hinner ha något liknande till hösten.

nu under våren blir det några uppdrag ytterligare åt spännande företag och sedan tar bröllopssäsongen vid med stormsteg och det blir BRÖLLOP och parporträtt för hela slanten fram till oktober.

jag ser så fram emot att skapa ännu mer magi tillsammans och kliver in i andra kvartalet med stor glädje och nyfikenhet. ha en fin sista mars, med kärlek claudia.

fin avslutning på mars med vandring med naturfotograf på hovs hallar
syskon och nyföddfotografering, älskar när jag får föreviga både gravid och nyfödd, att få träffa det lilla miraklet tillsammans med stolta syskonet, lifestylefotografering i trygga hemmamiljön.
ser fram emot vårens underbara fotograferingar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *