kreativt företagande

jag älskar att arbeta med naturligt ljus, rustika toner och med naturen som inramning och att skapa fotografier som fångar liv, rörelse och känslor. att fånga det som känns.

för mig handlar fotografering minst lika mycket om att du skall få en positiv, rolig och avslappnad fotoupplevelse. jag drömmer om att fler par rymmer iväg och gifter sig ute i naturen och skapar sitt egna lilla äventyr tillsammans .. att fler följer sin egen väg och sitt hjärta .. 

att följa sin dröm

2018 slogs dörrarna upp till den lilla fotobyrån. efter nästan femton år inom finansbranschen längtade jag efter att få arbeta med min stora kreativa passion fotografering fullt ut. jag kastade mig in i en ny bransch rent yrkesmässigt och jag har aldrig ångrat en sekund. jag drivs av det positiva, kreativa och att arbeta rakt från hjärtat,

att få fånga det som är äkta och genuint.

rustika porträtt och fotografier som känns.

för mig handlar fotografering lika mycket om att du skall få en positiv, rolig och avslappnad fotoupplevelse. min ambition är att skapa fotografier som får dig att känna och uppleva de där stunderna om och om igen och det är viktigt för mig att du skall känna dig trygg under hela vårt samarbete.

jag drivs av det positiva. kreativa och att ständigt hitta möjligheter och lösningar. naturen är min källa till inspiration och plats för återhämtning och reflektion. 

" med fokus på det som känns "

Daniel Berlin i Skåne Tranås, Familjens jurist, Betongdesign, Gullberg & Jansson, Skandia Helsingborg/Lund, ICA nära Mårtensson, Nynna, Kreativvardag, Marie Yogametta, Fastighetsmäklaren Hettinger, Paulssons Fastigheter i Lund, Respiratorius, Rosie´s The Cake Studio, Mäkleriet & Riteriet, I. Toreheim, Nordea, Maja Lindberg Design & Illustration, Adecco Malmö, SPP sydsverige, OMNIA Sweden, Repairit, Hultseröds trädgårdar, SSEA och HENT m fl ..

en del av företagen arbetar jag med återkommande parallellt med bröllopsfotograferingen och jag älskar dynamiken och perspektivet som detta ger i mitt fotograferande och skapande.

sedan starten 2018 har fotobyrån haft förmånen att skapa porträtt, miljö och detaljbilder till fantastiska företag såsom,

förkärleken till de rustika tonerna speglar av sig även när det kommer till att skapa skapa fotografier till olika företag. med fokus på känsla, djup och ljus skapar vi tillsammans genuina porträtt och detaljbilder till ditt företag.

under månaderna maj - oktober erbjuder jag porträttfotografering i porträttstudion, som är en kallstudio belägen i en gammal SILO i lomma - till dig som vill ha fotografier med mer rustika, dova och jordiga toner i en industriell miljö. en miljö för kreativa porträtt med fokus på ljus, känsla och miljö. 

kreativ studio industriell miljö

Sisters in Law

november månad blev vår stylade bröllopsfotografering publicerad på bröllopsbloggen. läs mer på bloggen  

https://www.sistersinlaw.se/blog/2021/11/24/inspiration-till-rustikt-brollop-med-jordiga-toner

på sisters in law kan du få massor av inspiration av kreativ bohemisk elegans som lyfter blicken från det traditionella.Rosie´s the Cake Studio

skapar och designar de mest magiska  och unika tårtorna till ert bröllop. de senaste åren har vi haft gemensamma stylade fotograferingar för inspiration. mer inspiration kommer löpande på bloggen.

´  vi är så otroligt glada för alla bilderna. alla är helt lyriska .. ´ 

fina ord, mitt varför.

wow, vilka fantastiska bilder. vi kommer verkligen att rekommendera dig till allt och alla .. 

du är så himla proffsig och omtänksam. vi är så himla nöjda med dig och bilderna och är så glada över att det var just du som förevigade vår dag .. 

sååå fina bilder! vi satt och grät en skvätt igår när vi fick bilderna och bildpspelet. `

love stories

er kärlek

rustika porträtt anpassade efter årstiderna, med naturen som utomhusstudio.

att föreviga och skapa bröllopsporträtt efter årets alla årstider, vår, sommar, höst och vinter. varje årstid har sin respektive charm och olika möjligheter.

årstiderna och kärleksporträtt

TWO SOULS, ONE STORY

er kärlekshistoria - min kreativa passion