kreativt företagande

jag älskar att arbeta med naturligt ljus, rustika jordiga toner och med naturen som inramning och att skapa fotografier som fångar liv, rörelse och känslor. att fånga det som känns.

för mig handlar fotografering minst lika mycket om att du skall få en positiv, rolig och avslappnad fotoupplevelse. jag drömmer om att fler par rymmer iväg och gifter sig ute i naturen och skapar sitt egna lilla äventyr tillsammans .. att fler följer sin egen väg och sitt hjärta .. 

att följa sin dröm

2018 slogs dörrarna upp till den lilla fotobyrån. efter nästan femton år inom finansbranschen längtade jag efter att få arbeta med min stora kreativa passion fotografering fullt ut. jag kastade mig in i en ny bransch rent yrkesmässigt och jag har aldrig ångrat en sekund. jag drivs av det positiva, kreativa och att arbeta rakt från hjärtat,

att få fånga det som är äkta och genuint.

under april - oktober är bokningen öppen för porträttuppdrag i SILOSTUDION i lomma

för mig handlar fotografering lika mycket om att du skall få en positiv, rolig och avslappnad fotoupplevelse. min ambition är att skapa fotografier som får dig att känna och uppleva de där stunderna om och om igen och det är viktigt för mig att du skall känna dig trygg under hela vårt samarbete.

jag drivs av det positiva. kreativa och att ständigt hitta möjligheter och lösningar. naturen är min källa till inspiration och plats för återhämtning och reflektion. 

" med fokus på det som känns "

Daniel Berlin i Skåne Tranås, Familjens jurist, Betongdesign, Gullberg & Jansson, Skandia Helsingborg/Lund, ICA nära Mårtensson, Nynna, Kreativvardag, Marie Yogametta, Fastighetsmäklaren Hettinger, Paulssons Fastigheter i Lund, Respiratorius, Rosie´s The Cake Studio, Mäkleriet & Riteriet, I. Toreheim, Nordea, Maja Lindberg Design & Illustration, Adecco Malmö, SPP sydsverige, OMNIA Sweden, Repairit, SSEA, Växthusbolaget, The Norrmans Castle / Farmhouse dkk .. m fl ..

en del av företagen arbetar jag med återkommande parallellt med bröllopsfotograferingen och jag älskar dynamiken och perspektivet som detta ger i mitt fotograferande och skapande.

sedan starten 2018 har fotobyrån haft förmånen att skapa porträtt, miljö och detaljbilder till fantastiska företag såsom,

förkärleken till de rustika tonerna speglar av sig även när det kommer till att skapa skapa fotografier till olika företag. med fokus på känsla, djup och ljus skapar vi tillsammans genuina porträtt och detaljbilder till ditt företag.

under månaderna maj - oktober erbjuder jag porträttfotografering i porträttstudion, som är en kallstudio belägen i en gammal SILO i lomma - till dig som vill ha fotografier med mer rustika, dova och jordiga toner i en industriell miljö. en miljö för kreativa porträtt med fokus på ljus, känsla och miljö. 

kreativ studio industriell miljö

´  arbetet du lägger ner genomsyrar ren och skär kvalité för att inte nämna de konstverk du skapar. vi är oerhört imponerade över din proffessionalitet inom den bransch du verkar. vi är så glada att vi valde dig som bröllopsfotograf. allt ifrån första mötet, provfotograferingen, löpande rådgivningen, bröllopsdagen till leveransen av fotografierna. vi kommer att bära med oss det du skapat genom livet. tack för allt du gjort och för att du alltid levererat det där lilla extra vid varje moment.  ´

claudia was an absolutely wonderful photographer for our wedding at kåseholm's slott. she was very easy to get along with and really took an interest in getting to know us and what we wanted from her photography. she always went the extra mile for us, for example, bringing a picnic basket filled with treats for our pre-wedding photoshoot and sending us surprise packages in the mail. my husband and i are not very photogenic, but claudia gave great tips and made us feel very comfortable during the photography sessions. her photos of our wedding, of course, turned out amazingly, we loved all the attention to detail she captured. we would both highly recommend claudia!

vi är otroligt nöjda med hela upplägget som den lilla fotobyrån erbjuder vid bröllopsfotografering. provfotograferingen tyckte vi gav ett stort mervärde och vi har fått ett väldigt fint bemötande under hela processen. sen till det viktigaste, själva bilderna. vi kunde inte vara mer nöjda. alla moment, detaljer och kreativitet. foton som verkligen ger minnen för livet.

vi kunde verkligen inte valt en bättre fotograf än claudia! vi fick precis hem vårt färdiga galleri från bröllopsdagen och vi kunde inte varit mer nöjda. claudia fångade verkligen vår kärlek på bild. bortsett de fantastiska bilderna så har claudia bara varit ett meddelande bort under hela processen. otroligt serviceminded, lyhörd och flexibel. ni som bokar claudia kommer inte ångra er! vi hade gett henne fler stjärnor om vi hade kunnat.

love stories

er kärlek

TWO SOULS, ONE STORY

er kärlekshistoria - min kreativa passion