provfotografering inför bröllop

bröllop och provfotografering i skåne.

inför er bröllopsfotografering

oavsett omfattningen av er bröllopsfotografering brukar jag rekommendera att vi träffas för en fotosession några månader innan er stora dag – om det är möjligt rent logistiskt.  

provfotografering december månad inför vinterbröllop i januari

det skapar en trygghet och rolig erfarenhet som tar bort fokus från fotograferingen.  där får vi chans att lära känna varandra ytterligare och prova olika idéer och tankar.  och så får ni givetvis ett gäng fina fotografier på er tillsammans.

ett mysigt genrep

hur kan då en provfotografering gå till?

det viktigaste är att vi får en rolig och avslappnad stund tillsammans och därför brukar jag göra någon form av aktivitet. det kan vara en picknick på stranden, en promenad i skogen eller som här, lite dans och kramar i en industriell miljö med mäktiga tegelbyggnader som inramning en iskall december. fotosessionen designas utifrån er där vi kommer ses ute på någon fin plats, då de enskilda porträtten oftast tas utomhus.

jag kommer guida er genom olika moment och kombinera rörelse, närhet med små uppgifter, för att skapa levande och spontana bilder jämfört med stela poseringar.

en mysig och rolig stund att stanna upp och njuta av varandra

jag får en möjlighet att träffa er och lära känna er ytterligare och få en känsla om vad som är bekvämt och viktigt för er.

hur skall vi klä oss inför en provfotografering?

gärna enfärgade jordnära toner och inte för mycket mönster. men det viktigaste är att det är kläder som ni känner er bekväma i. på er bröllopsdag har ni lagt en massa kärlek, pengar och tid på klädsel, hår och make up och kommer kanske inte kunna vara lika rörliga som på vår provfotografering. därför brukar jag föreslå mer avslappnade kläder för att inte lägga fokus på kläderna eller kameran utan att all fokus skall vara på just er två.

nu börjar jag snart boka in mina par inför sommarens bröllopssäsong och jag är så grymt taggad och glad över att få träffa er snart. denna sommaren skall bli fantastisk och jag är tacksam för att få vara en del av er stora kärleksdag.

ha en härlig dag, claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *