elopement

drömmer ni om att rymma iväg tillsammans och gifta er på någon magisk plats med naturen som inramning. ert alldeles egna äventyr där ni verkligen kan lägga all fokus på varandra.  kanske föredrar ni just en intim och avskalad vigsel som ni kan skräddarsy helt efter hur ni vill ha det. för det viktigaste är alltid er kärlek och formatet behöver inte vara på ett särskilt sätt.

endast fantasin sätter egentligen gränserna för formatet av ett elopement, det kan vara en vigsel uppe på ett berg, barfota längst stranden, en vandring genom skogen på en äng, sommarstället eller en annan plats som är betydelsefull för er.

tidigare var elopement oftast kopplat till att man rymde iväg och gifte sig utomlands i hemlighet men många har fått upp ögonen just för att gifta sig ute i naturen och skapa sitt egna lilla äventyr. det behöver inte heller vara hemligt utan kännetecknas mer av det avskalade, naturliga och intima, er fina stund tillsammans.

det finns så många magiska platser, upplägg och möjligheter bara i vårt egna avlånga land och vill ni prata igenom några idéer så har ni kommit helt rätt. jag är totalt svag för vigslar ute i naturen som ger utrymme för så mycket kärlek, liv och spontanitet. tveka inte att höra av er så bollar vi igenom olika upplägg och möjligheter.

ha en härlig dag, nu kommer våren. claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *