microbröllop och intim vigsel

microbröllop, intim vigsel, elopement – att gifta sig mitt i en pandemi har inneburit att många planer och förväntningar har skissats om helt och fått hitta nya vägar.

och på något sätt är det ändå fint att kärleken och livet alltid hittar nya vägar och möjligheter. för oavsett format och storlek är det kärleken som är det viktigaste och vilket privilegie att ni faktiskt har hittat varandra och vill leva tillsammans sida vid sida.

förra året fick jag den magiska möjligheten att få uppleva båda sidorna, både som bröllopsfotograf och som brudpar, då vi själva gifte oss i augusti förra sommaren. vi fick tänka om helt från den stora bröllopsfesten till en mindre intim vigsel vid det lilla kapellet ute vid knäbäckshusen på österlen i skåne. där vid stranden där sade vi JA till varandra och kärleken inför präst, familj och lite vänner och tillbringade en brudskål med alla för att sedan smita iväg på en egen magisk helg. och allt blev verkligen alldeles alldeles perfekt.

att gifta sig i en pandemi innebär visserligen förändrade och anpassade planer men kommer bli helt magisk ändå. kanske just för att alla planer och tankar får dras ett varv till och ni får värdesätta vad som är viktigast för just er. det finns SÅ många möjligheter och det finns inga måsten, rätt eller fel – utan det är faktiskt er dag.

hur har då andra brudpar resonerat som också gifte sig under förra året och vilka förändringar i deras planer innebar det och hur resonerade de nu när de tänker tillbaka på dagen.

amanda falkman som också är bröllopsfotograf, har gjort en riktigt fin och inspirerande guide just om detta – som du kan ladda ner genom att klicka på länken.

vill du ladda ner falkmans guide så klicka på länen nedan.

https://www.dropbox.com/s/kkwq8iinqjf3qgv/fotografer_coronabr%C3%B6llop_frknfalkman_01.pdf?dl=0

önskar er en fin kväll, claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *