weekendpaketet

ett bröllopsfirande som sträcker sig över flera dagar

det har varit en helt fantastisk sommar och galet vacker bröllopssäsong som snart börjar närma sig de sista bröllopen för säsongen. jag är så fylld med kärlek och har så mycket inspiration som jag vill visa dig inom kort när den intensivaste perioden snart har lagt sig.

det är också en rad roliga nyheter till nästa år och i somras blev jag färdig med den stora bröllopsguiden som är fylld med inspiration till din bröllopsplanering.

nu erbjuder jag även ett WEEKENDPAKET till er som planerar ett bröllopsfirande som sträcker sig över flera dagar eller en hel helg och som vi skräddarsyr efter hur ni vill fira era dagar. det är framtaget till dig som vill dokumentera och föreviga er kärlekshistoria mer avslappnat erbjuder och en stor fördel är att vi kan designa ett upplägg med flera enskilda fotosessioner med de personer som betyder allra mest för er på avslappnat och tryggt sätt. kanske vill du ha en enskild fotosession med farmor, dina föräldrar eller fördela era egna enskilda porträtt så inte allt behöver rymmas under en och samma dag.

jag hjälper er med inspiration och ett upplägg så ni kan få extra värdefulla fotografier på er och era nära och kära. dokumentärt, äkta, jordnära och fotografier med liv och rörelse.

önskar dig en riktigt fin helg och snart är jag tillbaka här på bloggen igen med massor av ny inspiration. med kärlek, claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *