er bröllopsdag och livets fest

bröllop som sträcker sig över fler dagar

weekendpaketet

er vackra bröllopsdag är inte bara er stora kärleksdag utan också livets stora fest och kanske en av de få gånger i livet där ni samlar familj, vänner och ert bästa folk som är de mest betydelsefulla människorna i ert liv.

oavsett om ni väljer ett mindre avskalat eller ett större bröllop går dagen så väldans fort. som bröllopsfotograf har jag många gånger känt att det är synd att inte ta vara på denna värdefulla stund och passa på att skapa ännu fler fina fotografier på ett mer avslappnat sätt med dem som betyder mest för er.

om jag på något sätt skulle kunna vara med er längre och under fler dagar än självaste bröllopsdagen, skulle det finnas många fina möjligheter att skapa ännu fler fina fotografier. kanske bilder med bara farmor eller din bror, syster eller att jag tar en liten stund med era föräldrar, barndomsvännen, barnen eller bästa brudföljet .. fotostunderna anpassas efter just er familje- och livssituation.

DÄRFöR är jag extra glad att nästa år kunna erbjuda ett weekendpaket för dig som firar er kärlek över en weekend eller har ett bröllop som sträcker sig över flera dagar. det är ett skräddarsytt upplägg som vi designar efter era dagar och blir väldigt vackert, personligt och avslappnat och där ni kan välja fler fotosessioner med dem ni älskar i anslutning till bröllopsdagen.

du hittar mer info om weekendpaketet under bröllopspaketen på hemsidan. där finns förresten en annan nyhet city hall paketet för dig som skall gifta dig på rådhuset och vill ha fina porträtt i anslutning till vigseln.

har jag sagt att jag längtar till nästa år, med kärlek claudia ♡↟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *