tack och adjö 2023

för ett helt magiskt bröllopsår

det är med en enormt stor tacksamhet som jag blickar tillbaka på detta år. alla spännande företagsuppdrag, genuina samarbeten och inte minst mina fantastiska brudpar och kärlekshistorier som jag har fått föreviga i år. allt från intima bröllop till storslagna firanden har jag fått uppleva och känna glädjen, tårarna och den rena magin som finns omkring oss och jag blir ständigt påmind om den skönhet som trots allt finns i världen.

det där med att byta bransch mitt i livet är verkligen en galet utvecklande resa och jag nyper mig ofta i armen att ens få kalla denna passion för mitt jobb. jag är oändligt tacksam att jag vågade ta steget och starta min egna verksamhet och jag ser såå fram emot ett riktigt fullspäckat spännande 2024.

så när vi höjer våra glas, låt oss skåla för kärleken som fyller våra hjärtan, minnen som för alltid kommer vara värdefulla och de möjligheter som framtiden erbjuder.

jag önskar dig allt gott till det nya året och TACK än en gång för allt, med kärlek claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *