små mikropauser under bröllopsdagen

att stanna upp små stunder och ta in er magiska dag

jag har nämnt det tidigare och det är värt att upprepas att mitt absolut största råd under bröllopsdagen är att ta små MIKROPAUSER. när ni nu under en så lång tid har planerat stora som små detaljer är dagen NU äntligen kommen där det viktigaste är att NI får njuta av allt det fina ni riggat på vägen. alla människor ni valt för er dag som finns där för att hjälpa er och få skämma bort er ordentligt.

det är så viktigt att stanna upp, ta in stunden, titta på varandra, ta in dofterna, känslan, miljön, titta på familjen, pussa barnen, krama vännerna, njuta av alla era människor som är med er idag och de som firar er kärlek från himlen.

för nu är dagen här när du och din älskade säger JA till er kärlek och att älska och finnas för varandra i nöd och lust på livets väg tillsammans. låt det som sker ske, för allt kommer bli magiskt då det är er kärlek och er dag, så njut, njut, njut. 🤍

även jag som fotograf försöker ta små mikropauser under dagen och tar några steg tillbaka för att sänka ner kameran och stanna upp för en stund. det hjälper mig att få ett annat perspektiv att fånga in stunden på allt som sker.

några sammanfattande tips för mikropauser kan vara,

  • att planera in små pauser i körschemat, lägg till lite extra tid, det händer alltid saker som ni inte vet innan och gör hellre ett luftigare schema än att planera in för många saker.
  • att hellre lägga en extra stund på era enskilda porträtt då det också blir er egna stund tillsammans så ni inte stressar igenom denna fina stund.
  • att beräkna till minst 15 minuter extra om ni skall transportera er mellan olika platser, så det finns luft utifall det skulle hända något på vägen som ni ej räknade med.
  • fundera över vilka moment på dagen som verkligen är betydelsefulla och viktiga för er jämfört med saker som ni känner borde vara med.

nu längtar jag tokigt mycket till årets bröllopssäsong .. kärleken, gapskratten, tårarna och alla känslor som tar över denna dag. det kommer bli en magisk bröllopssäsong. ❥

ta hand om varandra, med kärlek, claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *