bröllop och sommar

sommar och kvartalsrapport

vad hände med maj och juni månad ..

veckorna har fullständigt flugit iväg och här jobbas det på i princip varje dag nu, vardagar som helger. förstår varför det kallas högsäsong och veckorna är fyllda så mycket kärlek, det är bröllop, parporträtt, provfotograferingar, små vigslar, bröllopsmöten för nästa år, porträtt för företag och en del andra företagsuppdrag ..

och varje vecka är så extremt spännande och jag är så laddad varje måndag för att det ligger en så rolig vecka framför. därför är det väldigt enkelt att jobba hela denna sommaren ..

jag har inte hunnit skriva något eller kika in här alls men kommer dela med mig snart av inspiration och alla de magiska kärlekshistorierna som jag har fått äran och förtroendet att föreviga.

jag gör alltid en kvarttalsrapport, både en mjuk variant och en med siffror. det känns viktigt och skönt att stämma av, reflektera och ha möjlighet att lägga till eller ta bort olika delar så att företaget känns bra och styra åt den riktning som jag önskar och som både jag och företaget mår bra av. så nu är det dags för Q2 och om Q1 var fullspäckat så har detta kvartalet varit ännu galnare och enormt intensivt och så givande.

imorgon firar dessa underbara själar sin allra första bröllopsdag, BOMULLSBRÖLLOP. kika in och se en liten sneak peek från en helt magisk dag i tylösand, blandat med lite bilder från deras genrep i mellbystrand. följ gärna DEN LILLA FOTOBYRÅN på YOUTUBE så får du ta del av mer inspiration och fotografier framöver.

en dag jag kommer bära med mig i livet.

njut av sommaren och allt som är så vackert nu, med kärlek, claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *