bröllopsguiden

tips och idéer till din bröllopsplanering

i helgen lanserar jag BRÖLLOPSGUIDEN – fullspäckad med tips och värdefulla idéer till dig som planerar ditt drömbröllop.

BRÖLLOPSGUIDEN är tänkt att skapa en trygghet, överblick och en vägledning i er bröllopsplanering. det går lika bra att plocka delar av innehållet eller läsa er igenom hela guiden. guiden var tänkt från början att vara exklusiv för mina brudpar men finns nu tillgänglig här för alla som planerar sin drömdag.

efter fem år i branschen som bröllopsfotograf på heltid har jag sett vad som kan vara viktigt och värdefullt för er blivande brudpar. min passion för kärleksrelationer, kreativitet, natur, resor är min grund för att fånga och dokumentera människor naturligt, levande och äkta och min ambition är att få mina bröllopskunder att känna sig trygga, avslappnade och snygga som rockstjärnor.

det är en stor investering att anlita en bröllopsfotograf och därför är det viktigt att ni och fotografen trivs med varandra och att ni känner er trygga under hela samarbetet. bröllopsguiden är skriven från en fotografs perspektiv för just dig som investerat i en bröllopsfotograf så att ni kan skapa de bästa förutsättningarna för magiska bilder från er dag.

längtar efter att få visa er alldeles snart, med kärlek claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *