blomstermoln

gör ditt egna blomstermoln

att göra sitt egna blomstermoln av torkade närodlade snittblommor.

förra veckan fick jag i uppdrag att fotografera en riktigt härlig workshop som anordnades av BRITTA som driver hultseröds trädgårdar. jag har länge längtat efter att få göra ett blomstermoln därför var detta uppdraget extra roligt då jag fick göra mitt första alldeles egna blomstermoln. det kommer definitivt inte bli sista gången för det var helt underbart att få vara kreativ och skapa något som jag kan få så mycket glädje utav.

denna workshop anordnades på stationen i röstånga under restaurangen en mysig kväll i februari.

hultseröds trädgårdar drivs av britta som odlar närodlade och unika snittblommor till bröllop, workshops och för självplock och har sin gård i billinge i skåne.

under workshopen fick vi inspirerande tips hur man kan tänka när man skall bygga ett moln med torkade blommor, vilka snittblommor som är bra att arbeta med och hur du kan skapa molnet utifrån användningsområde och mycket mer. jag ville bygga ett med en rundare form och mer kompakt och som både var fin framifrån och ovanifrån för att kunna använda det till olika kommande fotograferingar. det var spännande att se hur alla deltagares blomstermoln blev alldeles egna skapelser med samma material som utgångspunkt.

dagen efter workshopen gjorde jag en enkel styling i studion här hemma och jag fullständigt älskar att det nu hänger ovanför soffan och pryder vardagsrummet. jag är redan sugen på att skapa nästa men framför allt vill jag verkligen rekommendera att hålla utkik för hultseröds kommande workshops och kurser och går du i bröllopstankar och vill ha hjälp med brudbukett, blomsterarrangemang och dukning till vigseln, festen eller aktivitet på möhippa.

att binda sitt egna blomstermoln och lära sig grunden hur du skall bygga dessa vackra kreationerna måste vara en perfekt aktivitet till möhippan, kickoffen eller om du bara vill skapa vackra arrangemang till festen, bröllopet eller ha hemma.

med kärlek, claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *