bröllopsporträtt vinterbröllop

vinterbröllop

det är verkligen något helt magiskt med att gifta sig på vintern.

vinterbröllop – det dova, karga och de jordiga tonerna. för oss som är bosatta i skåne är det unikt med vinterbröllop kombinerat med ett vitt vinterlandskap av snö, men jag fullkomligt älskar det jordiga och rustika som vår skånevinter bjuder på. kanske blir det särskilt vackert för att vi inte ser det vackra lika spontant nu när naturen vilar.

att ta vinterporträtt är en väldigt speciell och mysig stund tillsammans där ni får krypa in och värma er hos varandra. det blir snabbt kallt och därför varvas fotograferingen med korta pauser så ni kan värma er med filtar och kläder. det blir mycket kramar, närhet, skratt, rörelse och mys.

jag har satt ihop en guide för er brudpar som gifter er just under vinterhalvåret med lite tankar och tips på vad ni kan tänka på inför fotograferingen. vill du ta del av guiden så skicka din förfrågan via epost, claudiafotobyran@outlook.com

om några dagar är det dags för årets första vinterbröllop och uppladdningen har börjar för fullt. provfotografering, reka platser och mycket planering kring ljus då det börjar mörkna så tidigt.

god fortsättning och ta hand om dig, kärlek claudia.

linda och aleks, vinterbröllop december 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *