boudoir

fotobyrån-3

boudoirfotografering

boudoir, morgongåva, självkärlek.

detta är en fotografering som i första hand är en upplevelse och investering som du gör för dig själv och som innebär en fantastisk egoboost för självkänslan. boudoir är en helhetsupplevelse där allt från förarbete till leverans och paketering av fotografierna skräddarsys och designas till just dig. min ambition är att skapa naturliga, jordnära och avslappnade bilder som tar fram det som är äkta, vackert och sensuellt för dig.

fotobyrån_

oavsett om vill du ge bort fotografierna som morgongåva till din blivande eller ge bort en värdefull och unik present till din kärlek, är själva upplevelsen en present till dig själv och din alldeles egna skatt av vackra fotografier. fotografier som du kommer ha med dig som ett minne resten av livet.

fotobyrån boudoir-41
fotobyrån_-25

planeringsfas och förarbete.

fotograferingen är helt skräddarsydd och under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget och designen av din fotografering. 

fotobyrån boudoir-221

vi kommer gå igenom olika idéer tillsammans för att skapa rätt känsla och miljö för dina fotografier.

kanske vill du fotograferas vid en solnedgång ute i naturen, vid en strand, i skogen, vid ett berg eller vattenfall. under fotograferingen kommer vi arbeta med ljus, detaljer och helheten för att fånga det som är vackert och sensuellt för dig.

jag brukar rekommendera att boka din fotografering 2-4 månader innan så att idéer och tankar hinner landa och sätta sig. 

b o u d o i r p a k e t

det finns två olika paket beroende på om du vill kombinera en eller två olika miljöer för din fotografering.

s i d e n b r u n

detta är för dig som vill ha din fotografering i en ute eller innemiljö. du kommer få högupplösta fotografier i ett personliga webbgalleri tillsammans med en liten film i form av bildspel på utvalda favoriter. fotograferingen tar ca 2-3 timmar. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. vi kommer bolla olika idéer tillsammans för att skapa rätt förutsättningar och känsla för dina fotografier. 

investering, 3.900 sek

m a n d e l s p e t s

här får du möjlighet att kombinera både inne och utemiljö på två olika platser. fotografierna levereras i ett fint personligt webbgalleri tillsammans med en liten film i form av bildspel med utvalda favoriter. båda fotograferingarna beräknas ta ca 3-4 timmar och beroende på upplägg så fördelas fotograferingen troligtvis till två olika tillfällen. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. vi kommer bolla olika idéer tillsammans för att skapa rätt förutsättningar och känsla för dina fotografier. 

investering, 4.900 sek

t i l l v a l

det finns möjlighet att komplettera med förstoringar på fine art fotopapper, album mm enligt särskild offert som jag tar fram till dig vid förfrågan.

vill veta mer eller boka fin fotografering, varmt välkommen med din förfrågan.

bästa hälsningar claudia.

fotografier

´jag har precis fått den vackraste present jag någonsin fått, filmen, musiken och bilderna på min vackra fru
och resultatet är helt fantastiskt .. ´