fotobyrån-3

boudoirfotografering

boudoir, morgongåva, självkärlek.

detta är en fotografering som i första hand är en upplevelse och investering som du gör främst för dig själv och som innebär en fantastisk egoboost för självkänslan. boudoir är en fantastisk  helhetsupplevelse där allt från förarbete till leverans och paketering av fotografierna skräddarsys och designas till just dig. detta är en fotografering som handlar om att ta fram det som är äkta, vackert och sensuellt för dig.

fotobyrån_

kanske vill du ge bort fotografierna som morgongåva till din blivande eller ge bort en värdefull och unik present till din kärlek. eller så blir det en upplevelse och present till bara till dig själv och din alldeles egna skatt av vackra fotografier. fotografier som du kommer ha med dig som ett minne resten av livet.

fotobyrån boudoir-41

´jag har precis fått den vackraste present jag någonsin fått, filmen, musiken och bilderna på min vackra fru och resultatet är helt fantastiskt .. ´

fotobyrån_-25

planeringsfas och förarbete.

fotograferingen är helt skräddarsydd och designas utifrån dig. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. 

fotobyrån boudoir-221

vi kommer gå igenom olika idéer tillsammans för att skapa rätt känsla och miljö för dina fotografier.

boudoir-6 paket hemsidan

b o u d o i r p a k e t

det finns tre olika paket beroende på om du vill kombinera två olika miljöer för din fotografering och hur du sedan vill paketera och presentera dina fotografier i form av fysisk inramning såsom fotoalbum, förstoringar och utskrivna print på högkvalitativt fotopapper. 

boudoir sidenbrun

s i d e n b r u n

detta är för dig som vill ha din fotografering i en ute eller innemiljö. du kommer få högupplösta fotografier i ett personliga webbgalleri tillsammans med en liten film i form av bildspel på utvalda favoriter. fotograferingen tar ca 2-3 timmar. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. vi kommer bolla olika idéer tillsammans för att skapa rätt förutsättningar och känsla för dina fotografier. 

investering, 3.500 sek

boudoir mandelspets

m a n d e l s p e t s

här får du möjlighet att kombinera både inne och utemiljö på två olika platser. fotografierna levereras i ett fint personligt webbgalleri tillsammans med en liten film i form av bildspel med utvalda favoriter. båda fotograferingarna beräknas ta ca 3-4 timmar och beroende på upplägg så fördelas fotograferingen troligtvis till två olika tillfällen. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. vi kommer bolla olika idéer tillsammans för att skapa rätt förutsättningar och känsla för dina fotografier. 

investering, 4.500 sek

boudoir kaneltyll

k a n e l t y l l

detta paket är till dig som vill ha fotografier från både inne och utemiljö samt även vill skapa en vacker presentation och paketering av fotografierna i form av ett exklusivt fotoalbum samt utskrivna print eller förstoringar. du kommer kunna välja mellan olika alternativ där jag hjälper dig att ta fram ett anpassat vackert exklusivt fotoalbum samt utskrivna print storlek 20×20 i fina boxar som leveras i högkvalitativt fotopapper.

precis som förarbetet så har vi en noggrann dialog kring paketering och vilka produkter och inramning du vill ge dina fotografier. även här kommer du få fotografierna i ett personligt webbgalleri tillsammans med en liten film med ett urval av bilderna.

investering, 5.900 sek

boudoir referenser

t i l l v a l

Det finns möjlighet att komplettera med förstoringar på fine art fotopapper enligt särskild offert som jag tar fram till dig vid förfrågan. vill du komplettera med enskilda tillval med exklusivt fotoalbum så kostar albumet ca 900-1200 sek samt utskrivna print storlek 20×20 ca 600 sek.

vill veta mer eller boka fin fotografering, varmt välkommen med din förfrågan.

bästa hälsningar claudia.

gåva boudoir

fotografier