parporträtt

vilda hjärtan – ert alldeles egna lilla äventyr, en fotoupplevelse för er som vill ha naturliga, levande och personliga fotografier på er tillsammans – med naturen som inramning.

parfotografering ute i den skånska naturen

kanske har ni nyss förlovat er eller så funderar du på att fria, kanske vill du ge bort en alldeles unik upplevelse till din älskade eller så vill ni gärna ha fina fotografier på er två tillsammans ..

en fotoupplevelse för er som gillar äventyr, rörelse och levande fotografier med jordiga toner

vilda hjärtan är en fotosession som är helt baserad på att skapa en fin och rolig stund till ER två, en stund där det finns plats för skratt, spontanitet, kramar och närhet. för att skapa jordnära rustika porträtt ute i naturen med er tillsammans ..

kullaberg – skåne

med vind i håret och magiska vyer kommer ni få en härlig fotoupplevelse som kommer ta bort all fokus från kameran. ert egna lilla äventyr och stund för er själva med närhet, kramar, pussar och strosandes hand i hand. välj mellan hav, berg, skog, stenbrott eller om ni har någon egen pärla och favoritplats i skåne.

så – om du har längtat efter att äntligen få fina fotografier på dig och din partner, är detta er perfekta möjlighet. tillsammans skapar vi en unik och magisk dag som kommer ge er fina fotografier och minnen för livet.

med plats för skratt, mys och spontanitet – en fotoupplevelse som är avslappnad, vacker och avskalad.

VILDA HJÄRTAN SKÅNE

fotoupplevelsen designas och anpassas efter er och innebär sammanfattningsvis en halvdag, ca fyra timmars promenad, vandring, fotografering, guidning, picknick och fika. populära platser är kullaberg, österlen och vackra naturreservat runt om i skåne.

ni väljer själva hur ni vill fördela timmarna över dagen/kvällen beroende på om ni vill få med kvällssolen mm. ni kommer få ett personligt webbgalleri med redigerade och högupplösta fotografier.

investering, 4.800 sek.

bokningen är öppen med tider från december – mars..

varmt välkommen med din förfrågan,

%d bloggare gillar detta: