ett galet år

det är ett GALET år som nu går mot sitt slut. galet på så många olika sätt.

galet VACKERT med alla de otroligt fina kärlekshistorier jag har fått äran att föreviga, bröllopsfester, vigslar, parporträtt, gravida, nyfödda, familjeporträtt, morgongåva, förlovning mm.

galet INTENSIVT då jag arbetar med både företag och privatpersoner och detta året har verkligen varit fullspäckat med företagsuppdrag. företagssidan brukar jag inte visa upp så mycket men den står för ungefär för hälften av alla mina uppdrag nu när jag summerar året.

galet UTMANANDE då det stora orosmolnet covid har vandrat bredvid oss alla med all den osäkerhet och de konsekvenser som det inneburit. redan förra året började jag att arbeta med mitt egna mindset och att varva uppdrag med egna kreativa projekt för att ge rum till mycket positiv energi och för att inte tappa fokus och målbild som egenföretagare. detta har också lett till att detta året har varit så galet UTVECKLANDE både för min egen del och för mitt företagande.

jag är så galet TACKSAM över alla som har anlitat mig detta året och galet ÖDMJUK över hur snabbt saker och ting kan komma att förändras och hur viktigt det är att ständigt vara lyhörd och öppen för förändringar och försöka styra sina egna tankar och koncentrera sig på möjligheterna.

nästa år hoppas jag att kunna dela med mig av mer inspiration, tips och ideér kring bröllop, fotografering och företagande och är galet STOLT över min nya hemsida och blogg som jag lanserade till jul.

jag har precis levererat årets sista bildleverans till brudpar och imorgon laddar jag för årets sista bröllop, på självaste nyårsafton. det kommer bli helt magiskt. sedan skall jag skåla in det nya året med min GALET fina och underbara man.

jag är så galet GLAD att du är här och jag önskar dig ett riktigt fint avslut på året och hoppas att vi ses och kan skapa ännu mer magi nästa år.

med kärlek, claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *