skånebröllop i stilren lantlig miljö

Skånebröllop #3. Lillegård

Det är början av oktober och rabatterna på Lillegård är fortfarande fyllda av rosa vilda blommor som lyser upp denna annars ganska gråa blåsiga höstdag.

Fotografier, Claudia Den lilla fotobyrån.

Alldeles innanför dörrarna lyser dock solen för fullt där jag möts av ett varmt välkomnande av Vilma, Sebastian och en helt bedårande söt liten Harry. 

Med en takhöjd på åtta meter öppnar sig en fantastisk rustik loge med en himmel full av ljusslingor. 

Bedårande lilla Harry och ett magiskt vackert ljusinsläpp från de stora fina fönstren.

Till kaffe och hembakade chokladkakor bubblar vi runt i lokalen och jag fascineras av den stilrena och lantliga känslan som Vilma och Sebastian har skapat.

Här finns det plats för ungefär 130 sittande gäster och inredningen är stilren och neutral vilket ger fantastiska möjligheter att sätta sin egen prägel på sin bröllopsfest.

Alldeles bredvid finns det gamla stallet som renoverats om till en mysig lounge fylld med antika möbler och stämningsfull belysning.

Det var 2018 som Vilma och Sebastian köpte gården för att renovera och skapa en festlokal för bröllop, fester och andra evenemang. 

Med blommor odlade och plockade från gården skapar Vilda helt ljuvliga buketter.

Detta året var det premiär för de första bröllopen och redan till nästa år är Lillegård i princip redan fullbokade.

Runtom Lillegård finns många fina fotoplatser med vacker natur, kring lilla Harrie, Kävlingeån och den milslånga Lundaslätten.

Utanför logen finns en stor terrass som leder till trädgården som är en riktigt fin miljö för utomhusvigsel, mingel eller njuta av fördrinken till utsikten av den milslånga Lundaslätten.

Förutom en festlokal så erbjuder Lillegård ett helhetskoncept där du bland annat kan få hjälp med allt från koordinering av hela bröllopet till att skapa film, inbjudningskort och blomsterarrangemang från sin egna odling på gården. 

På Lillegård erbjuds ett helhetskoncept där du kan få hjälp med allt från koordinering av hela ditt bröllop, blomsterdekorationer och brudbukett, film och med de grafiska detaljerna såsom inbjudningskort, placeringskort, tackkort mm.
Lillegård ligger ungefär 15 minuters bilfärd norr om Lund.

Jag är så grymt imponerad av allt arbete och kärlek som finns bakom denna pärla och det skall bli så roligt att följa er resa. In och följ denna pärlan (Instagram, @lillegards) och vill du ha mer information så kika gärna in på hemsidan; www.lillegards.se

Tack Vilma och Sebastian för att jag fick ta del av ert magiska smultronställe och tack för den underbara buketten som fortfarande står sig så fint och lyser upp så vackert här hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *