ren magi

bröllopsfotografering handlar om så mycket mer än att föreviga själva bröllopsdagen. det handlar om att planera och rigga förutsättningar att kunna skapa fina bilder. om förtroende och om att noga förbereda och gå igenom alla förväntningar och tankar. så småningom börjar förarbetet med att reka platser och testa lite olika idéer med er på vår provfotografering.

planeringsstadiet blir ganska omfattande just för att det inte finns någon andra chans på bröllopsdagen. när dagen väl är inne är det full action och inget går i repris. det mesta sker snabbt och spontant och även om jag som fotograf försökt skissa på olika scenarier så är det människor och just det spontana som gör att dagen blir så levande och magisk. att vara någonstans i bakgrunden och fånga allt som sker framför. men också att hjälpa er som brudpar att slappna av och ta bort fokus från kameran för att skapa fina porträtt tillsammans.

det är så många grymma personer som är involverade kring en bröllopsfest och ofta en lång tid av planering bakom denna magiska dag. en dag som går så otroligt snabbt. på mina första bröllopsfotograferingar hann jag inte ens gå på damernas. rädslan över att missa en enda sekund. det är en sådan ära att få vara en del av allt detta vackra och få uppleva så mycket glädje och kärlek. och att sedan dessutom få kalla det för mitt jobb. helt magiskt.

ha en fin dag, hälsningar claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *