magiskt höstbröllop på stallgården

det är början av november och höstens jordiga och dova toner pryder ett vackert skåne. inne i boningshuset på stallgården i fuglie pågår förberedelserna för fullt och de pirriga bubblande förväntningarna känns i varje hörn. det är så mycket känslor och vackra detaljer och bruden och brudgummen gör sig i ordning var för sig för att sedan få se varandra vid vigseln kring den höstvackra bröllopsbågen i det vitmålade gamla stallet.

en så vacker vigsel med levande musik och med glädjetårar längst kinderna, tillsammans med familj och vänner. efter lite bubbel bär det iväg ut på gården för att fånga porträtt med barnen innan solen går ner bakom slätten och sedan börjar kvällens middag och fest med dans långt in på natten.

TACK för att jag fick vara en del av all er kärlek och att få uppleva denna magiska kväll på stallgården tillsammans med er. i söndags fick brudparet sin bildleverans och mitt hjärta är helt fullt nu av kärlek och tacksamhet. jag önskar er all lycka och massor av KÄRLEK på livets väg tillsammans ..

nu finns en liten sneak peek på youtube och det är bara att njuta av det vackraste och största som finns, k ä r l e k e n . ha en fin dag, med kärlek claudia.

#bröllopsfotograf #moodyphotography #weddingphotographer #moodyportraits #weddingslideshow #weddingsinspiration #weddings #weddingsdress #höstbröllop #lantligtbröllop #stallgården #skånebröllop #bröllopsfotografskåne #weddingsphotography #gettingmarried #gettingmarried2022 #giftasig #nygifta #winterwedding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *