gravidporträtt skåne

det är något av det vackraste som finns att få äran att föreviga magen och din graviditet. så mycket känslor där det förväntansfulla möter det sköra och vackraste i livet. att snart få blir föräldrar. så stort och mäktigt och svårt att begripa att snart är du här, lilla livet.

gravid och nyföddfotografering skåne – den lilla fotobyrån i lund.

det finns ett litet bildspel på youtube med en sneak av fler bilder.

vackra sofie vecka 35, bohemisk fotografering i studion

LITEN – med de skräddarsydda fotopaketen, liten i magen, liten på jorden anpassar vi fotograferingen efter säsong och väder. jag brukar rekommendera gravidfotografering mellan vecka 32-37.

när du bokar en gravidfotografering kan du välja mellan inne eller utemiljö eller en kombination av både studio och natur. det finns en basgarderob av olika gravidkläder för utlåning såsom vackra tyllkjolar från helena granby design, olika tunikor i spets, klänningar som du kan kombinera med några av dina egna kläder och toppar. studion har en avskalad miljö med bohemisk rekvisita såsom påfågelstol, blommor där jag arbetar med en blandning av naturligt ljus, skuggor och lite studiobelysning. du kommer få bilder både i svartvitt och jordiga rustika toner.

det bästa är att om du bokar både gravid och nyföddfotografering (0-4 månader) får du ett förmånligare pris och bilderna får samma stil, känsla och toner.

jag ser fram emot att få föreviga ert lilla mirakel och de vackraste stunderna i livet.

med kärlek, claudia

ps, hör av dig om du vill att jag skall skicka GRAVIDGUIDEN till dig,

claudiafotobyran@outlook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *