bakom kameran

våren 2018 öppnades dörrarna till den lilla fotobyrån. efter mina juridikstudier i Lund, arbetade jag  med förmögenhetsrådgivning inom bank och försäkring i nästan femton år. det har varit en otroligt rolig, utvecklande och innehållsrik tid. både jag och bankvärlden har förändrats under femton år och längtan att få arbeta med fotografering fullt ut och arbeta mer kreativt, växte sig allt starkare de senaste åren.

till slut samlade jag mod att starta min egna verksamhet.

om fotobyrån

fotograferingen har alltid funnits där parallellt ända sedan jag fick min första kamera som fjortonåring och har under åren byggts på med olika utbildningar och uppdrag. jag är född i Berlin och uppvuxen i Skåne och har två underbara söner, en stilig fästman och en söt och väldigt matglad hund.

bakom claudia

för tre år sedan skaffade vi ett gammalt torp från sent 1600-tal ute i skogen där mycket av fritiden tillbringas. med stor förkärlek till naturen och de bohemiska och jordnära tonerna, brinner jag för att fånga det som är äkta, spontant och genuint. naturen är både min stora källa för inspiration men också en plats för återhämtning. hela hjärtat i fotobyrån är människor och porträtt.

bakom kameran claudia

jag fotograferar främst bröllop och par men arbetar även en hel del med olika företagsfotograferingar. jag drivs av att ha mina egna små projekt och testa olika idéer för att hålla det kreativa flödet igång. tveka inte höra av dig om du har frågor, funderingar eller förslag på samarbeten mm.

 

%d bloggare gillar detta: