våren 2018 öppnades dörrarna till den lilla fotobyrån. efter mina juridikstudier i lund, arbetade jag med förmögenhetsrådgivning inom bank och försäkring i nästan femton år och det var en otroligt rolig, utvecklande och innehållsrik tid. längtan att få arbeta med fotografering fullt ut och arbeta mer kreativt växte sig dock allt starkare under de senaste åren och till slut samlade jag mod att starta min egna verksamhet. för om man inte vågar testa så får man aldrig veta.

fotograferingen och kreativiteten har alltid funnits där parallellt i livet ända sedan jag fick min första kamera i handen som fjortonåring och har under åren byggts på med olika utbildningar och uppdrag. jag är född i berlin och uppvuxen i skåne och har två underbara söner och en väldigt söt och matglad hund. och så är jag alldeles nygift och svävar nog på små rosa moln ett tag till.

natur och vandring är både min stora inspirationskälla, men också en plats för reflektion och återhämtning. jag arbetar gärna så mycket som möjligt med naturen som inramning och med naturligt ljus. för att hålla det kreativa flödet igång har jag alltid mina egna små projekt tillsammans med andra kreatörer, så tveka inte att höra av dig om du har några frågor, funderingar eller förslag på samarbeten mm. jag ser fram emot att få skapa något fint tillsammans.