om

våren 2018 öppnades dörrarna till den lilla fotobyrån. efter mina juridikstudier i lund, arbetade jag med förmögenhetsrådgivning inom bank och försäkring i nästan femton år och det var en otroligt rolig, utvecklande och innehållsrik tid. längtan att få arbeta med fotografering fullt ut och arbeta mer kreativt växte sig allt starkare de senaste åren och till slut samlade jag mod att starta min egna verksamhet. för om man inte vågar testa så får man aldrig veta.

jag är född i berlin och uppvuxen i skåne och har två underbara söner och en väldigt söt och matglad hund. och så är jag nästan alldeles nygift och svävar nog på små rosa moln ett tag till.

natur och vandring är både min stora inspirationskälla och min plats för reflektion och återhämtning. jag arbetar gärna så mycket som möjligt med naturen som inramning och med naturligt ljus. naturen har blivit min utomhusstudio där jag varvar olika miljöer efter årets alla årstider. jag drömmer om att fotografera fler intima äventyrliga bröllop där brudpar rymmer iväg och gifter sig på någon magisk plats ute i vår underbara svenska natur.

för att hålla det kreativa flödet igång har jag alltid mina egna små projekt tillsammans med andra kreatörer, så tveka inte att höra av dig om du har några frågor, funderingar eller förslag på samarbeten mm. jag ser fram emot att få skapa något fint tillsammans.