om

Bakom kameran. Våren 2018 öppnades dörrarna till den lilla fotobyrån. Efter mina juridikstudier i Lund, arbetade jag med förmögenhetsrådgivning inom bank och försäkring i nästan femton år. Det var en otroligt rolig, utvecklande och innehållsrik tid. Längtan att få arbeta med fotografering fullt ut och arbeta mer kreativt växte sig dock allt starkare under de senaste åren. Till slut samlade jag mod att starta min egna verksamhet. För om man inte vågar testa så får man aldrig veta.

Fotograferingen har alltid funnits där parallellt ända sedan jag fick min första kamera som fjortonåring och har under åren byggts på med olika utbildningar och uppdrag. Jag är född i Berlin och uppvuxen i Skåne och har två underbara söner och en väldigt söt och matglad hund. Och så är jag alldeles nygift och svävar nog på små rosa moln ett tag till.

Natur och vandring är både min stora inspirationskälla, men också en plats för reflektion och återhämtning. Med stor förkärlek till naturen och de bohemiska och jordnära tonerna, brinner jag för att fånga det som är äkta, spontant och genuint.

Jag fotograferar främst bröllop och par men arbetar även löpande med olika företagsfotograferingar. Jag drivs av att ha mina egna små projekt och testa olika idéer för att hålla det kreativa flödet igång. Tveka inte höra av dig om du har frågor, funderingar eller förslag på samarbeten mm.