ett snällt år

self love photography

detta är kanske året som vi skall vara snällare och ta hand om oss själva och varandra samt ge utrymme för det som är viktigt och som verkligen betyder något.

self love, boudoir, gravid, lifestyle, morgongåva.

jag vill alltid skapa fotosessioner som är genuina och som ger dig unika fotografier, oavsett om det är ett lifestyle porträtt, företagsporträtt, gravid- eller vackra boudoir porträtt.

därför har jag under våren skapat utrymme och förutsättningar åt de VACKRA och snälla fotoupplevelserna såsom boudoir, self love, lifestyle, gravid, morgongåva – rustika vackra porträtt med rejäl power och egoboost.

genom att ha pop up- fotograferingar med olika datum i färdiga underbara miljöer, har du nu chansen att ta del av denna upplevelse till ett förmånligt pris. min ambition är att du skall få en upplevelse fylld av rejäl power och egoboost och riktigt vackra fotografier. vi kommer lyfta fram det som är vackert hos just dig och arbeta med skuggor, ljus, olika detaljer, outfits och element.

det finns platser kvar i HELSINGBORG, LUND och MALMÖ så passa på att säkra din plats.

all den otroligt fina feedback jag fått från tidigare fotograferingar gör att jag också vill skapa utrymme och tid så att fler kan få uppleva och göra denna investeringen i sig själv. för det finns nog ingen materialistisk pryl i världen som kan mäta sig med vackra, äkta och tidslösa fotografier .. enligt mig då.

ha en härlig söndag, med kärlek claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *