ditt varför

Ditt v a r f ö r.

Förra veckan fick jag ett trevligt samtal från en rekryterare som letade kandidater inom den bransch som jag tidigare arbetade inom. Det kändes både smickrande och lockande speciellt i den situation som vi nu befinner oss i detta året.

Personligen är jag helt fokuserad med att arbeta med min dröm och att fortsätta bygga upp mitt egna företag. Mitt varför jag vill genomföra denna resan är så starkt även om den ekonomiska tryggheten är en helt helt annan än i mitt tidigare yrke.

Bara inom bröllopsfotografering har 12 av mina inbokade bröllop blivit framflyttade eller avbokade och det är klart att jag periodvis har fyllts med en viss uppgivenhet.

Men om vi istället vänder på tankesättet så är det ett privilegium att faktiskt ha förlorat uppdrag för det betyder också att det gick att bygga upp en verksamhet som kan byggas upp igen. Även om det känns tufft just nu.

Drivkraften att fortsätta att blicka framåt och få arbeta med fotografering på heltid är starkare än rädslan. Mitt varför jag gör detta är starkare än min rädsla.

Att skriva ner ditt VARFÖR och sedan bryta ner det ordentligt genom att fortsätta ställa frågan på respektive svar upprepande gånger. Som ett nyfiket frågvist litet barn men så otroligt viktigt och skapar ett djupare och genomtänkt varför. För att just då när de där tyngre perioderna kommer då du saknar motivation, energi och känner att oro och rädslor tar över dina tankar. När tvivel och rädslor dominerar dina dagar. För de dagarna kommer för de flesta av oss. Men det är känslor som också enklare går över om du kan plocka fram ditt varför tror jag.

Har du skrivit ner ditt varför och är det starkare än dina rädslor?

Ha en fin kväll, vänligen Claudia ❦.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *