brudens förberedelser

the bride.

förberedelserna på bröllopsdagen. detaljerna, känslorna, tonerna, hantverket och relationerna.

en liten smygtitt på fantastiska anna och hennes förberedelser.

det är så mycket som blandas och tar form bakom varje brudpars förberedelser. brudens förberedelser brukar ofta vara mer omfattande med smink och hår, men finns det möjlighet rent logistiskt, är jag väldigt gärna med och fångar förberedelserna för både brud och brudgum. om det inte är praktiskt möjligt brukar jag istället fånga brudgummens detaljer under dagen – då det ligger så mycket kärlek bakom varje utvald detalj.

pirret, nervositeten och förväntningarna – innan allt drar igång.

att fotografera en kärlekshistoria handlar så mycket mer än att skapa vackra fotografier. det handlar om förväntningar, trygghet, förtroende och kommunikation. att fånga och dokumentera alla de känslor, det spontana, er relation och er kärlekshistoria. ni skall kunna uppleva och komma tillbaka till denna stunden om och om igen. få känna alla de där känslorna som bubblade den dagen. era fotografier med era minnen för livet.

hår och make up av grymma https://anduenabahtiri.webnode.se

förberedelserna ägde rum på MJ´s hotel i malmö med sina fantastiska rum, https://mjs.life

det är snart leveransdags för anna och anoush och det kommer verkligen bli tomt på skärmen. ett intimt vinterbröllop och en dag som bestod av så mycket känslor där jag fick äran att hänga med fantastiska och kärleksfulla människor. på något sätt blir det en annan dimension, helhet och närhet när jag får vara med på ett hörn under hela dagen.

januari och vinterbröllop.

det kommer en liten sneak peek snart från detta magiska vinterbröllop.

herr och fru. all kärlek till er fina. så glad och tacksam att jag fick föreviga er kärlekshistoria.

önskar er en fin tisdag, kärlek claudia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *