bröllop i skåne tranås

Fotografier, Claudia Den lilla fotobyrån.

Det är fredag morgon och början av oktober i den lilla byn Skåne Tranås som sakteligen börjar vakna till liv av den milda höstsolen.

Tranesgården ligger vid det gamla kullerstenstorget i byn Skåne Tranås.

Precis vid det lilla kullerstenstorget ligger den gamla korsvirkesgården, Tranesgården med sina vackra och mysiga lokaler alldeles perfekt för bröllop och fest.

Munkamöllan Logi, hotell och vandrarhem alldeles i anslutning till torget och Tranesgården.

Inne i Tranesgården har det jobbats på flitigt i dagarna tre, då det vankas för bröllopsfest dagen därpå och det känns fantastiskt roligt att bli inbjuden och landa mitt i allt fixande.

Jag möter upp Sandra som visar mig runt både på Tranesgården och Munkamöllan Logi, som är ett kombinerat hotell och vandrarhem med en stilren lantlig känsla.

Vackra blomsterdekorationer både inomhus och utomhus stylade av Christel som driver Blomsterbutiken Malva blommor och inredning i Ystad.

Munkamöllan Logi ligger alldeles bakom torget intill gamla kvarndammen och det är gångavstånd till byns kyrka och den genuina bymiljö. Munkamöllan består av tre olika byggnader, Kvarnen, Smedjan och Skrädderiet.

Rustikt vackert lantligt och stilrent. Brudparet har lagt mycket kärlek och omsorg på dukning, dekorationer och de där små detaljerna som tillsammans gör helheten.

Det är verkligen en mäktig känsla att få hälsa på mitt i allt fixande inför den stora dagen och och träffa floristen, brudparet och föräldrarna.

Att få känna den där bubbliga, förväntansfulla känslan som går att ta på i hela rummet. 

En trogen kompis som tålmodigt väntade i den fina trädgården på Tranesgården.
Hela lokalen var fylld med vackra blomsterkreationer gjorda av floristen som själv var på plats och stylade både inomhus och utomhus och även dekorationerna i kyrkan gick i samma toner och färgtema.
Det bor ungefär 300 invånare i den lilla genuina bymiljön på Österlen.
Det finns gott om lummiga vackra miljöer i Skåne Tranås som öppnar upp för vigsel både i utemiljö eller i Tranås kyrka.
Ett varmt välkomnade av Sandra.

Tack för er fantastiska gästvänlighet och för att jag fick komma och se er magiska miljö och fina lokaler. Och stort grattis till det fina brudparet som nu är alldeles nygifta.

Är du nyfiken på mer information så kika in på hemsidan, www.munkamollan.com samt under www.skanetranas.com hittar du även en samlad information om både Tranesgården och Munkamöllan Logi. ( Instagram @munkamollan ).

Blommor och styling av Christel som driver Malva blommor och inredning (Instagram @malvablommorochinredning )

Ha en riktigt fin dag, Claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *