boudoir skåne

“how you love yourself is how you teach others to love you”, rupi kaur.

du är vacker. så väldans vacker.

vi kvinnor kan ofta ha en väldigt skev, ansträngd, kritisk, hård och osnäll relation till oss själva och våra kroppar. jag önskar att varje kvinna kunde få uppleva och se sitt vackra jag ur ett annat perspektiv.

boudoir fotografering i skåne.

därför blir jag så glad och imponerad över att att fler kvinnor har fått upp ögonen för boudoir och vill investera i en unik skräddarsydd upplevelse fylld av egenkärlek, en rejäl egoboost och vackra bilder till sig själva.

self love photoshoot skåne.

vad är då en boudoir fotografering och hur går det till?

egentligen föredrar jag benämningen self love photoshoot, då detta är en upplevelse och investering som du gör främst för dig själv i första hand. oavsett om du vill ge bort bilderna som en present till någon du älskar, så är själva upplevelsen din egen och unika present till dig själv.

en boudoir fotografering hos mig är en unik skräddarsydd upplevelse som vi planerar tillsammans. planeringen börjar med att du kommer få ett frågeformulär med olika frågor som du i lugn och ro tänker igenom och svarar på. därefter kommer vi börja spåna på olika upplägg och förslag och välja miljö, känsla mm. kanske vill du fotograferas ute i naturen vid en solnedgång, vid havet, vid ett vattenfall, på ett berg eller i skogen bland löven.

naturligt, jordnära med dova rustika toner.

min ambition är att skapa fotografier som skall kännas vackra, naturliga, sensuella, jordnära och avslappnade. vi kommer välja plats och miljö med omsorg oavsett om det är inne eller utemiljö.

planeringsfasen brukar innebär att vi bollar igenom olika idéer och förslag och skapa en trygghet inför fotograferingen så den blir mer avslappnad och rolig. du kan antingen välja en miljö eller blanda två olika miljöer om du vill ha bilder från både inne och utemiljö.

hur lång tid innan skall jag boka en boudoir session?

jag brukar rekommendera att boka fotosessionen ca 2-4 månader innan. planeringsfasen innebär en stor del av fotograferingen och tankar och idéer får tid att mogna och landa i processen. detta är en fotografering och investering som du kanske bara gör en gång i livet.

vid själva fotograferingen kommer vi arbeta med ljus, detaljer och helhet. vi kommer lyfta detaljer som du uppskattar hos dig och hitta känslan för vad du tycker är sensuellt och vackert hos dig. jag brukar avsätta 2-3 timmar per fotografering så vi har gott om tid på oss.

vårens tider bokas upp väldigt snabbt då jag endast erbjuder två tider per månad. i skrivande stund finns det en tid kvar i maj och en i juni. är du nyfiken och vill veta mer så tveka inte kontakta mig.

ha en fin dag, claudia.

self love photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *