skånebröllop

fotografier och berättelser om magiska bröllopsmiljöer runt om i skåne.

har du också önskat att få en samlad och uppdaterad bild över olika magiska bröllopsmiljöer runt om i skåne? att få ta del av berättelserna och träffa eldsjälarna och det grymma folket bakom varje pärla ..

under hösten kommer du få följa med och besöka olika bröllopsplatser runt om i skåne och ta del av små berättelser och ta del av förarbetet med att reka ljus och hitta mina tre favoritplatser för porträttfotografering för brudpar.

ambitionen är att skapa en serie små berättelser och fotografier från olika magiska bröllopsmiljöer i skåne med ett perspektiv utifrån hur jag som bröllopsfotograf rekar ljus, detaljer och fina platser och miljöer för fotografering. berättelserna kommer utgöra en kort presentation och små berättelser som inte ger en heltäckande bild på något sätt utan mer skall ses som en dos av inspiration.

kärlek, claudia

skånebröllop i slottsmiljö

det ligger en tät vacker dimma över hela denna morgonen som långsamt ersätts med den fina septembersolen lagom tills jag kommer fram till slottet. jag möts av en mystiskt vacker stämning och en slottsgård med en helt oslagbar miljö. jag känner mig lite lycklig lottad som aldrig har varit på denna magiska plats förut och att jag nu får uppleva det där första maffiga intrycket ..

läs hela inlägget i bloggen, https://denlillafotobyran.com/2020/09/21/skanebrollop-i-slottsmiljo/