fotopaket

personliga fotosessioner designade efter att skapa vackra fotografier till dig – gravid, nyfödd, moderskap, boudoir och egenkärlek.

gravid och moderskap, det största, vackraste och även det mest sköra som vi får uppleva i livet. att vänta ett litet barn. glädjen, förväntningarna, kärleken, rädslorna och den blandning av alla känslor på en och samma gång.

detta är för dig som vill ha fotografier på din graviditet, ditt nyfödda lilla mirakel, precis som det är, naturligt, jordnära, skört och vackert. att föreviga de små stunderna i er egna trygga hemmamiljö eller någon fin utemiljö.

för dig som vill få fina fotografier och fånga det förväntansfulla, intima och det vackra.

fotografier för gravid, moderskap och nyfödd.

liten i magen – fotografier på dig, magen och tillsammans. naturligt, tryggt och jordnära – rustika livsstilsporträtt antingen i din hemmamiljö, ute och/eller inomhus beroende på årstid.

investering, 3.900 sek

med jordnära, rustika toner fångar jag det som är äkta, personligt och naturligt.

liten på jorden – fotografier på er lilla nyfödda skatt, dig, bebis och tillsammans. 0-4 månader. naturligt, tryggt och jordnära. livsstilsporträtt i din hemmamiljö, ute och/eller inomhus beroende på årstid.

att fotografera i er egna hemmamiljö skapar en trygg, intim och avslappnad känsla där vi i lugn och ro kan dokumentera er, din graviditet och ert nyfödda barn. under några timmar följer jag er rytm hemma. det finns tid för prat, skratt, matning, blöjbyte och jag har möjlighet att fånga flera olika stunder tillsammans med er. att föreviga det som är naturligt just för er.

investering, 3.900 sek

vill du fotografera både din graviditet och ert lilla underverk och vill boka båda fotograferingarna, liten i magen och liten på jorden, blir din investering 6.200 sek

b o u d o i r o c h e g e n k ä r l e k

boudoir, morgongåva, egenkärlek

detta är en fotografering som i första hand är en upplevelse och investering som du gör för dig själv och som innebär en fantastisk egoboost för självkänslan. boudoir är en helhetsupplevelse där allt från förarbete till leverans och paketering av fotografierna skräddarsys och designas till just dig. min ambition är att skapa naturliga, jordnära och avslappnade bilder som tar fram det som är äkta, vackert och sensuellt för dig.

oavsett om vill du ge bort fotografierna som morgongåva till din blivande eller ge bort en värdefull och unik present till din kärlek, är själva upplevelsen en present till dig själv och din alldeles egna skatt av vackra fotografier. fotografier som du kommer ha med dig som ett minne resten av livet.

fotograferingen är helt skräddarsydd och under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget och designen av din fotografering. vi kommer gå igenom olika idéer tillsammans för att skapa rätt känsla och miljö för dina fotografier.

kanske vill du fotograferas vid en solnedgång ute i naturen, vid en strand, i skogen, vid ett berg eller vattenfall. under fotograferingen kommer vi arbeta med ljus, detaljer och helheten för att fånga det som är vackert och sensuellt för dig.

jag brukar rekommendera att boka din fotografering 2-4 månader innan så att idéer och tankar hinner landa och sätta sig. 

b o u d o i r p a k e t

det finns två olika paket beroende på om du vill kombinera en eller två olika miljöer för din fotografering.

s i d e n b r u n

detta är för dig som vill ha din fotografering i en ute eller innemiljö. du kommer få högupplösta fotografier i ett personliga webbgalleri tillsammans med en liten film i form av bildspel på utvalda favoriter. fotograferingen tar ca 2-3 timmar. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. vi kommer bolla olika idéer tillsammans för att skapa rätt förutsättningar och känsla för dina fotografier. 

investering, 4.500 sek

m a n d e l s p e t s

här får du möjlighet att kombinera både inne och utemiljö på två olika platser. fotografierna levereras i ett fint personligt webbgalleri tillsammans med en liten film i form av bildspel med utvalda favoriter. båda fotograferingarna beräknas ta ca 3-4 timmar och beroende på upplägg så fördelas fotograferingen troligtvis till två olika tillfällen. under vårt förarbete kommer vi noggrant gå igenom hela upplägget i form av en intervju som kommer ligga till grund för designen av din fotografering. vi kommer bolla olika idéer tillsammans för att skapa rätt förutsättningar och känsla för dina fotografier. 

investering, 6.500 sek

t i l l v a l

det finns möjlighet att komplettera med förstoringar på fine art fotopapper, album mm enligt särskild offert som jag tar fram till dig vid förfrågan.

vill veta mer eller boka din fotografering så är du välkommen med din förfrågan här nedan eller till epost, claudiafotobyran@outlook.com