gravid

jordnära och naturligt, vackert och skört.

LITEN. liten i magen. liten på jorden.

det största, vackraste och även det mest sköra som vi får uppleva i livet. att vänta ett litet barn. glädjen, förväntningarna, kärleken, rädslorna och den blandning av alla känslor på en och samma gång.

detta är för dig som vill ha fotografier på din graviditet, ditt nyfödda lilla mirakel, precis som det är, naturligt, jordnära, skört och vackert. att föreviga de små stunderna i er egna trygga hemmamiljö eller någon fin utemiljö. för dig som vill få fina fotografier både på dig, magen tillsammans med din partner och/eller syskon. fånga det förväntansfulla, intima och det vackra.

fotografier för gravid och nyfödd.

att fotografera i er egna hemmamiljö skapar en trygg, intim och avslappnad känsla där vi i lugn och ro kan dokumentera er, din graviditet och ert nyfödda barn. under några timmar följer jag er rytm hemma. det finns tid för prat, skratt, matning, blöjbyte och jag har möjlighet att fånga flera olika stunder tillsammans med er. att föreviga det som är naturligt just för er.

med jordnära, rustika toner fångar jag det som är äkta, personligt och naturligt.

personlig fotoguide

vill du föreviga både din graviditet och ert lilla barn, finns det framtaget ett särskilt förmånligt erbjudande. jag vill hjälpa dig med konkreta tips och idéer så att ni kan fortsätta skapa fina fotografier tillsammans med ert barn. därför ingår det en personlig guide som jag tar fram till er med värdefulla tips anpassade efter just er familj och er egna hemmamiljö.

LITEN i magen.

fotografier på dig, magen och tillsammans. naturligt, tryggt och jordnära – livsstilsporträtt i din hemmamiljö, ute och/eller inomhus beroende på årstid.

investering, 3.500 sek

LITEN på jorden.

fotografier på er lilla nyfödda skatt, dig, bebis och tillsammans. 0-3 månader. naturligt, tryggt och jordnära. livsstilsporträtt i din hemmamiljö, ute och/eller inomhus beroende på årstid.

investering, 3.500 sek

båda fotograferingarna, liten i magen och liten på jorden, investering 5.500 sek

väljer du både liten i magen och liten på jorden, ingår det även en personlig guide anpassad efter din egna hemmamiljö, med konkreta tips om hur du kan fotografera och ta egna fina bilder på ditt barn fortsättningsvis. fördelen med att välja båda fotograferingarna är att ni får samma känsla och ton på fotografierna och att vi även kan kombinera inne och utemiljö.

fotoguide värde, 1.900 sek, ingår om du väljer både gravid och nyfödd.

F A Q

FOTOGRAFERAR DU ÄVEN SMÅFOLK?

denna fotosession riktar sig främst till gravida och nyfödda upp till ca tre månader (med syskon). jag har några riktigt duktiga barnfotografer i mitt nätverk, som jag varmt kan rekommendera om du vill ha fina fotografier på dina barn.

HAR DU REKVISITA TILL NYFÖDD?

det finns en del rekvisita att tillgå och som du kan låna till din fotografering. rekvisitan uppdateras löpande så vi går igenom olika förslag vid din bokning vilken typ av rekvisita vi vill använda.

VILKEN VECKA REKOMMENDERAR DU ATT LÄGGA FOTOGRAFERINGEN UNDER MIN GRAVIDITET?

detta är väldigt individuellt men jag brukar rekommendera någon gång mellan vecka 26-34.

VILKA KLÄDER REKOMMENDERAR DU TILL GRAVIDFOTOGRAFERINGEN?

neutrala, enfärgade, jordnära toner och undvik gärna för mycket mönster såsom rutigt eller randigt. det finns några olika kimonos och gravidklänningar att låna som jag uppgraderar löpande och vi går igenom detta vid din bokning.

HEMMA ELLER UTEMILJÖ?

att fotografera i er egna hemmamiljö skapar en trygg, intim och avslappnad känsla där vi i lugn och ro kan dokumentera er, din graviditet och ert nyfödda barn. under några timmar följer jag er rytm hemma. det finns tid för prat, skratt, matning, blöjbyte och jag har möjlighet att fånga flera olika stunder när ert barn kanske både sover samt är vaket. fånga det som är naturligt just för er. vill ni hellre ha fotografier ute i naturen så har jag några olika miljöer att välja mellan beroende på årstid och vart ni är bosatta.

FINNS DET MÖJLIGHET ATT FOTOGRAFERA I DIN STUDIO?

jag kommer erbjuda studiomiljö också framöver men denna bildstil riktar sig främst till er som vill ha trygga, intima och levande fotografier i er hemma eller utemiljö.

NÄR INGÅR DEN PERSONLIGA FOTOGUIDEN?

fotoguiden sätter jag ihop till er efter de två fotograferingarna (liten i magen och liten på jorden) och guiden ingår kostnadsfritt om du bokar båda. tanken är att du får en personlig anpassad guide med tips och idéer på hur du kan ta fina bilder fortsättningsvis på ditt barn i din egna hemmamiljö. den kommer innehålla konkreta tips och kommer levereras digitalt. fotoguidens värde är 1.900 sek och går att investera i separat om du bokar en av fotosessionerna.

HUR LEVERERAS VÅRA BILDER?

leverans av era fotografier sker via ett personligt webbgalleri där ni i lugn och ro kan spara och ladda ner era favoriter och dela med familj och vänner. där kan ni också välja att spara ner era fotografier i webbformat eller högupplöst om ni vill förstora eller skriva ut fotografierna i tryck.

HUR GÖR JAG FÖR ATT BOKA EN FOTOGRAFERING ELLER FÅ MER INFORMATION?

vill veta mer eller boka din fotografering så är du välkommen med din intresseanmälan här nedan eller till epost, claudiafotobyran@outlook.com

Bokningen öppnas under januari 2021.