bröllop

Kärlek och vilda hjärtan

cropped-fotobyrc3a5n-53.jpg

En lång tids planering möter det spontana. Känslorna, gråten och skratten. En solstråle hittar sig genom de mörka molnen som dominerats av regn hela morgonen. Pirret, nervositeten och de bubblande förväntningarna. Era blickar som möts. Glädjen och stoltheten. Kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen. Familj och vänner som samlas och blandas. Texter som författats och musik som noga valts ut. Någon som gifter sig ute i naturen under en bar himmel. Någon i ett dansande Paris. En chaufför blir försenad med bruden på väg till kyrkan där alla sitter och väntar med spänning. Hur allting faktiskt blir helt magiskt trots att körschemat spruckit för länge sedan.

cropped-fotobyrc3a5n-130-1-1.jpg

Stunden när jag träffar er för era enskilda porträtt och när jag får er att glömma bort kameran och känna er avslappnade och trygga. Där ni får en egen stund tillsammans innan bröllopsfesten drar igång. Att få vara en del av allt detta någonstans i bakgrunden och få det stora förtroendet att föreviga kärlekshistorier är min absoluta passion och drivkraft. Att fånga och föreviga det som är naturligt, äkta och genuint. För världen behöver mycket kärlekshistorier.

Med stor förkärlek till naturen och de bohemiska och jordnära tonerna, brinner jag för att fånga det som är äkta, jordnära och genuint. Att fånga det spontana som sker i stunden och skapa fotografier som återger känslan om hur just er dag kändes för er.

´Wow, vilka fantastiska bilder. Vi kommer verkligen att rekommendera dig till allt och alla. Du är så himla proffsig och omtänksam. Vi är så himla nöjda med dig och bilderna och är så glada över att det var just du som förevigade vår dag .. ´

B r ö l l o p s p a k e t  2 0 2 1

Detta året har inneburit stora förändringar och för många av oss också en tid med mycket oro och osäkerhet. Inte minst för er som planerar er stora kärleksdag. Det har också öppnat upp för nya idéer och tankar om hur man faktiskt vill lägga upp sin bröllopsdag. Kanske vill ni ha en mindre avskalad vigsel i år för att senare ha en stor fest nästa år. Eller rymma iväg på ett eget äventyr och viga er på en alldeles unik plats ute i den svenska naturen. Eller flyttade ni fram hela bröllopet till nästa år så att alla nära och kära kan få uppleva er stora dag tillsammans med er. Det har också inneburit att bröllopsåret 2021 snabbt blev uppbokat och vill ni se om just ert datum är tillgängligt, tveka inte höra av er med er förfrågan.

Bröllopspaket 2021 och 2022

V i l d h j ä r t a

Önskar ni fånga vigsel, enskilda porträtt och lite av minglet finns paketet vildhjärta som omfattar ca 2-3 timmars fotografering. Ni kommer få era bilder levererade i ett personligt webbgalleri samt en liten fotovideo på ett urval av era bilder som ni kan dela med vänner och familj.

Investering, 9.000 sek.

B r ö l l o p s f e s t

Kanske planerade ni en stor vigsel och bröllopsfest detta året och fick ändra om era planer helt? En helt ny situation öppnade upp för nya tankar och idéer och kanske har ni haft en mindre vigsel detta året för att sedan ha en stor bröllopsfest nästa år?

Fotografier bröllopsfest, paket bröllopsfest.

Då finns paketet bröllopsfest som är framtaget just för er som planerar en bröllopsfest nästa år och vill ha många härliga mingelbilder på er och hela er familj och alla era vänner.

Investering från 9.500 sek beroende på hur många timmar ni önskar fånga.

vildblomma

V i l d b l o m m a

Passar för er som vill föreviga och fånga förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer och mingel och innebär ungefär 6 timmars fotografering. Ni kommer få redigerade och högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. Det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång och det ingår även en provfotografering.

Investering, 15.000 sek.

bröllop vildrostad hemsida

V i l d r o s t a d

Passar för er som vill fånga förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer, mingel och början av middagen och innebär ungefär 9 timmars fotografering. Ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. Det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. Jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen.

Investering, 20.000 sek.

guldrosa

G u l d r o s a

Omfattar hela er magiska dag. Allt från förberedelserna till midnatt då dansen tar vid. Detta är för er som vill få med känslan av hela er dag från början av dagen då de pirriga förberedelserna startar till midnatt då gästerna börjar dansa på borden. Detta är för er som vill bli bortskämda med massor av fina fotografier från er stora dag. Jag kommer vara med er ungefär 12-14 timmar. Det kommer ges en rad olika möjligheter att fånga porträtt på olika platser beroende på vad ni önskar och ert upplägg. Om vädret tillåter finns det möjlighet att fotografera er vid solnedgången för att skapa fina fotografier med det mjuka gyllene varma ljuset (golden hour).

Ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. Ni kommer även få välja ut två av era favoriter att förstora på fint fine art fotopapper.

Det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. Jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen. Ett personligt pinterestalbum där vi tillsammans kan samla inspiration och bolla olika idéer.

Investering, 26.000 sek

Foto och filmpaketet.

En riktigt rolig nyhet är att vi nu kan erbjuda att dokumentera hela er fina dag med både fotografier och en bröllopsfilm.

film och bröllop

Skaparen bakom er bröllopsfilm är videografen Elliott Stoltz och tillsammans finns vi i bakgrunden under hela er dag. Det är ett fantastiskt roligt samarbete och redan i år kommer vi att göra några bröllop tillsammans.

bröllop elliott

Elopement eller bröllop utomlands. Funderar ni på att rymma iväg för att gifta er på någon magiska plats, antingen inom landets gränser eller utomlands? Eller planerar ni att ha både vigsel och bröllopsfest utomlands och vill ha med er egna fotograf?

Det finns så många olika möjligheter och beroende på destination och upplägg så skräddarsyr vi ert upplägg tillsammans.

fotobyrån-386

Ett första möte. Jag träffar er gärna så tidigt som möjligt i er planering för att lära känna er, ta del av era planer och framförallt era förväntningar kring den stora dagen. När ni kontaktat fotobyrån går vi igenom era förväntningar, planer och praktiska frågor kring dagen. Där får vi en möjlighet att lära känna varandra lite och känns allting rätt så skriver jag ihop ett bröllopsavtal efter mötet som sammanfattar alla viktiga punkter vi kommit överens om. Det är viktigt för mig att ni skall känna er trygga under hela vårt samarbete, både före, under och efter fotograferingen.

´Sååå fina bilder! Vi satt och grät en skvätt igår när vi fick bilderna och bildpspelet. `

Porträtt före eller efter vigseln. Varje bröllop är alldeles unikt och varje brudpar har sin historia att berätta. Det är ni som sätter manus för er stora dag och era planer och förväntningar på dagen som avgör huruvida ni önskar ta porträttbilderna före eller efter vigseln. Vid vårt första möte kommer vi noga prata igenom olika frågor och alternativ för att se vad som blir bäst för er stora dag. En fördel med att ta porträtten före vigseln kan vara att vi kan fotografera first look som en del brudpar upplever som en egen mysig stund innan allt drar igång. En del brudpar vill först se varandra till vigseln och lägga porträtten efter vigseln medan gästerna minglar. Jag brukar även ha en dialog med toastmastern och göra ett körschema för själva fotograferingen så dagen flyter enligt planerna.

`Vi är så otroligt glada för alla bilderna. Alla är helt lyriska .. ´

fotobyrån_-101

Trygghet och en lång tid av planering. Beroende på vart i landet ni är bosatta, träffas vi inledningsvis antingen över en kopp kaffe eller så bokar vi ett videomöte. Känns allting rätt så sammanställer jag därefter ett bröllopsavtal över alla viktiga bitar kring fotograferingen av er stora dag. I samband med detta kommer ni kommer även få ert välkomstpaket och en bokningsavgift som motsvarar 20 % av det totala arvodet. Detta innebär en trygghet och tydlighet för båda parter då det ofta innebär en lång tid av planering och även en stor investering för er.

 ´​​​​Av alla som var med och arrangerade vår drömdag så vill vi att du skall veta att du är den som imponerade på oss mest och vi kommer rekommendera dig för alla vi känner .. `

fotobyrån-165

M o r g o n g å v a

Vill du ge bort en riktigt uppskattad och ovärderlig morgongåva så kika vidare in på boudoir för mer information om olika upplägg och paket.

boudoir-6 info hemsidan

Tänk att vi fick samma tid på jorden ..

Paket för parfotografering.

Du och jag är en fotosession ute i naturen där vi skapar en fin och rolig stund tillsammans för att föreviga er kärlek. Efter ni kontaktat mig så skräddarsyr vi ert upplägg och anpassar fotograferingen efter er situation. Kanske har ni redan en idé eller en egen favoritplats som betyder mycket för er. Eller så väljer jag ut någon av mina smultronställen. Fotograferingen sker året om och anpassas efter årstiderna.

Investering, 2.950 sek

OM

Jag är bosatt och utgår från Lund och fotograferar bröllop och kärlekshistorier under årets alla årstider både inom och utanför landet gränser. Vill du veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig;