fotobyrån-19

kärlek och vilda hjärtan

en lång tids planering möter det spontana. känslorna, gråten och skratten. en solstråle hittar sig genom de mörka molnen som dominerats av regn hela morgonen. pirret, nervositeten och förväntningarna. era blickar som möts. glädjen och stoltheten. kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen. familjen och vännerna som samlas och blandas. texter och tal som författats. musik som noga valt ut. alla nära och kära som lyser upp med sina finaste kläder. någon som gifter sig ute i naturen under bar himmel. eller i en fin kyrka. någon som gifter sig i ett dansande Paris. paniken som uppstår för en stund när ni upptäcker att brudbuketten glömdes kvar i kylskåpet där hemma. chauffören som blir försenad tio minuter med bruden och tärnorna till kyrkan där alla väntar med stor spänning. hur allting blir helt magiskt trots att körschemat spruckit för länge sedan.

fotobyrån-130.jpg

någon som säger ja till varandra i en skogsglänta och har en liten mysig fest tillsammans med familjen och någon som slår till med en stor bröllopsfest i en magnifik slottsmiljö. magar och sinnen som fylls med god mat, dryck och kärlek. livet där utanför som tar en paus och ingenting annat i världen är viktigare än ni två och er kärlek. stunden när jag träffar er för era enskilda porträtt och när jag får er att glömma bort kameran och känna er avslappnade och trygga. där ni får en egen stund tillsammans innan bröllopsfesten drar igång. att få vara en del av allt detta någonstans i bakgrunden och få det stora förtroendet att föreviga kärlekshistorier är min absoluta passion och drivkraft. att fånga och föreviga det som är naturligt, äkta och genuint. för därigenom fyller jag också min egna värld med så mycket kärlek, glädje och kärlekshistorier. för världen behöver mycket kärlekshistorier.

kanske får jag vara med och föreviga er ..

fotobyrån-158.jpg

med stor förkärlek till naturen och de bohemiska, naturliga och jordnära tonerna, brinner jag för att fånga det som är äkta, spontant och genuint. jag träffar er gärna så tidigt som möjligt i er planering för att lära känna er, ta del av era planer och framförallt era förväntningar kring den stora dagen.

fotobyrån-261.jpg

ett första möte. när ni kontaktat fotobyrån går vi igenom era förväntningar, planer och praktiska frågor kring dagen. där får vi en möjlighet att lära känna varandra lite och känns allting rätt så skriver jag ihop ett bröllopsavtal efter mötet som sammanfattar alla viktiga punkter vi kommit överens om. det är viktigt för mig att ni skall känna er trygga under hela vårt samarbete, både före, under och efter fotograferingen. att fotografera ett bröllop handlar om så mycket mer än att fotografera själva bröllopsdagen och det gäller att rigga och skapa goda förutsättningar så vi kan skapa de där magiska bilderna tillsammans.

BRÖLLOPSPAKET 2020

VILDBLOMMA  ca fem timmars fotografering

vildblomma.jpg

VILDROSTAD ca åtta timmars fotografering

vildrostd två.jpg

GULDROSA ca 12-14 timmars fotografering.

guldrosa.jpg

destinationsbröllop. funderar ni på att gifta er utomlands och vill ha med er egna fotograf? uppläggen skiljer sig väldigt brett beroende på vilken destination ni väljer och jag träffar er gärna för att gå igenom olika möjligheter och upplägg.

fotobyrån-386.jpg

porträtt före eller efter vigseln. varje bröllop är alldeles unikt och varje brudpar har sin historia att berätta. det är ni som sätter manus för er stora dag och era planer och förväntningar på dagen som avgör huruvida ni önskar ta porträttbilderna före eller efter vigseln. vid vårt första möte kommer vi noga prata igenom olika frågor och alternativ för att se vad som blir bäst för er stora dag. en fördel med att ta porträtten före vigseln kan vara att vi kan fotografera first look som en del brudpar upplever som en egen mysig stund innan allt drar igång. en del brudpar vill först se varandra till vigseln och lägga porträtten efter vigseln medan gästerna minglar. jag brukar även ha en dialog med toastmastern och göra ett körschema för själva fotograferingen så dagen flyter enligt planerna.

fotobyrån-255

trygghet och en lång tid av planering. efter vårt första möte sammanställer jag ert bröllopsavtal över viktiga punkter som vi kommit överens om. därefter skickar jag ert bokningspaket tillsammans med en faktura som innebär en bokningsavgift motsvarande 20 % av det totala beloppet. detta innebär en trygghet och tydlighet för båda parter då det ofta innebär en lång tid av planering och även en stor investering för er.

fotobyrån-11

provfotografering. i samtliga av mina bröllopspaket ingår alltid en du och jag fotografering. det gör att ni kommer känna er mer trygga och avslappnade inför bröllopsdagen.

du och jag

fotobyrån

det tillkommer inga extra kostnader för resor i mina paket. jag är bosatt och utgår från Lund och fotograferar kärlekshistorier alla årstider året om.

cropped-fotobyrc3a5n-22.jpg

tänk att vi fick samma tid på jorden ..

att fotografera kärlekshistorier är ofta kopplat till vigsel och bröllopsfest. men ni behöver inte planera ett helt bröllop för att skapa magiska bilder.

fotobyrån-165

du och jag är en fotosession ute i naturen där vi skapar en fin och rolig stund tillsammans för att föreviga er kärlek. efter ni kontaktat mig så skräddarsyr vi ert upplägg och anpassar fotograferingen efter er situation. kanske har ni redan en idé eller en egen favoritplats som betyder mycket för er. eller så väljer jag ut någon av mina smultronställen. fotograferingen sker året om och anpassas efter årstiderna.

du och jag final

OM

B4CC4964-6F60-4B89-B244-C0021BAA3EE9

vill du veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig;

 

 

 

%d bloggare gillar detta: