bröllop

kärlek och vilda hjärtan

cropped-fotobyrc3a5n-53.jpg

en lång tids planering möter det spontana. känslorna, gråten och skratten. en solstråle hittar sig genom de mörka molnen som dominerats av regn hela morgonen. pirret, nervositeten och de bubblande förväntningarna. era blickar som möts. glädjen och stoltheten. kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen. familj och vänner som samlas och blandas. någon som gifter sig ute i naturen under en bar himmel. någon i ett dansande paris. för den stora charmen är att det handlar om er kärlekshistoria och allting kommer bli helt magiskt trots att körschemat spruckit för länge sedan.

cropped-fotobyrc3a5n-130-1-1.jpg

att få vara en del av er stora dag och få förvalta det förtroendet att föreviga er kärlekshistoria är obeskrivligt stort för mig. att fånga alla de ögonblick som är äkta och genuina just för er två och att få sammanfatta och berätta er unika historia till er.

´wow, vilka fantastiska bilder. vi kommer verkligen att rekommendera dig till allt och alla. du är så himla proffsig och omtänksam. vi är så himla nöjda med dig och bilderna och är så glada över att det var just du som förevigade vår dag .. ´

b r ö l l o p s p a k e t  – 2 1

v i l d b l o m m a

detta är för er som vill föreviga moment såsom exempelvis förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer och mingel och innebär ungefär 6 timmars fotografering. ni kommer få redigerade och högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång och det ingår även en provfotografering.

investering, 15.000 sek

v i l d r o s t a d

detta passar för er som vill fånga förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer, mingel och början av middagen och innebär ungefär 9 timmars fotografering. ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen.

investering, 20.000 sek.

g u l d r o s a

omfattar hela er magiska dag. allt från förberedelserna till midnatt då dansen tar vid. detta är för er som vill få med känslan av hela er dag från början av dagen då de pirriga förberedelserna startar till midnatt då gästerna börjar dansa på borden. detta är för er som vill bli bortskämda med massor av fina fotografier från er stora dag. jag kommer vara med er ungefär 12-14 timmar. det kommer ges en rad olika möjligheter att fånga porträtt på olika platser beroende på vad ni önskar och ert upplägg. om vädret tillåter finns det möjlighet att fotografera er vid solnedgången för att skapa fina fotografier med det mjuka gyllene varma ljuset (golden hour).

ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. ni kommer även få välja ut två av era favoriter att förstora på fint fine art fotopapper.

det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen. ett personligt pinterestalbum där vi tillsammans kan samla inspiration och bolla olika idéer.

investering, 26.000 sek.

foto och filmpaketet

finns för er som vill dokumentera och fånga hela er magiska dag med både fotografier och en bröllopsfilm.

film och bröllop

skaparen bakom er bröllopsfilm är videografen elliott stoltz och tillsammans finns vi i bakgrunden under hela er dag. det är ett fantastiskt roligt samarbete och redan i år kommer vi att göra några bröllop tillsammans.

investering, 40.000 sek

elopement och destinationsbröllop

funderar ni på att rymma iväg för att gifta er på någon magiska plats, antingen inom landets gränser eller utomlands? eller planerar ni att ha både vigsel och bröllopsfest utomlands och vill ha med er egna fotograf?

det finns så många olika möjligheter och beroende på destination och upplägg så skräddarsyr vi ert upplägg tillsammans.

`vi är så otroligt glada för alla bilderna. alla är helt lyriska .. ´

fotobyrån-386

ett första möte. jag träffar er gärna så tidigt som möjligt i er planering för att lära känna er, ta del av era planer och framförallt era förväntningar kring den stora dagen. när ni kontaktat fotobyrån går vi igenom era förväntningar, planer och praktiska frågor kring dagen. där får vi en möjlighet att lära känna varandra lite och känns allting rätt så skriver jag ihop ett bröllopsavtal efter mötet som sammanfattar alla viktiga punkter vi kommit överens om. det är viktigt för mig att ni skall känna er trygga under hela vårt samarbete, både före, under och efter fotograferingen.

schema och mer praktiska frågor kring er bröllopsfotografering, www.denlillafotobyran.com/praktiskt

´sååå fina bilder! vi satt och grät en skvätt igår när vi fick bilderna och bildpspelet. `

fotobyrån-165

´​​​​av alla som var med och arrangerade vår drömdag så vill vi att du skall veta att du är den som imponerade på oss mest och vi kommer rekommendera dig för alla vi känner .. `

m o r g o n g å v a

vill du ge bort en riktigt uppskattad och ovärderlig morgongåva så kika vidare in på boudoir för mer information om olika upplägg och paket.

tänk att vi fick samma tid på jorden ..

paket för parfotografering.

du och jag är en fotosession ute i naturen där vi skapar en fin och rolig stund tillsammans för att föreviga er kärlek. efter ni kontaktat mig så skräddarsyr vi ert upplägg och anpassar fotograferingen efter er situation. kanske har ni redan en idé eller en egen favoritplats som betyder mycket för er. eller så väljer jag ut någon av mina smultronställen. fotograferingen sker året om och anpassas efter årstiderna.

investering, 2.900 sek

jag är bosatt och utgår från lund och fotograferar bröllop och kärlekshistorier under årets alla årstider både inom och utanför landet gränser OM. vill du veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig;