Kärlek och vilda hjärtan. En lång tids planering möter det spontana. Känslorna, gråten och skratten. En solstråle hittar sig genom de mörka molnen som dominerats av regn hela morgonen. Pirret, nervositeten och förväntningarna. Era blickar som möts. Glädjen och stoltheten. Kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen.

hemsida bröllop

Familj och vänner som samlas och blandas. Texter och tal som författats. Er musik som noga valt ut. Någon gifter sig ute i naturen under bar himmel. Någon i ett dansande Paris. En chaufför som blir försenad med bruden på väg till kyrkan där alla väntar med spänning. Hur allting blir helt magiskt trots att körschemat spruckit för länge sedan.

fotobyrån-261

Stunden när jag träffar er för era enskilda porträtt och när jag får er att glömma bort kameran och känna er avslappnade och trygga. Där ni får en egen stund tillsammans innan bröllopsfesten drar igång. Att få vara en del av allt detta någonstans i bakgrunden och få det stora förtroendet att föreviga kärlekshistorier är min absoluta passion och drivkraft. Att fånga och föreviga det som är naturligt, äkta och genuint. För världen behöver mycket kärlekshistorier.

cropped-fotobyrc3a5n-130-1-1.jpg

Med stor förkärlek till naturen och de bohemiska och jordnära tonerna, brinner jag för att fånga det som är äkta, spontant och genuint. 

BRÖLLOPSPAKET 2020

fotobyrån-19

Paketen för 2021 kommer inom kort ..

VILDBLOMMA  ca fem timmars fotografering

Vildblomma passar för er som vill föreviga och fånga porträtt, vigsel, detaljer och mingel och innebär ungefär 5 timmars fotografering. Ni kommer få redigerade och högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. Det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång.

Investering, 12.500 sek.

dansa bröllop

VILDROSTAD ca åtta timmars fotografering

Vildrostad passar för er som vill fånga förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer, mingel och början av middagen och innebär ungefär 8 timmars fotografering. Ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. Det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. Jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen. Ett personligt pinterestalbum där vi tillsammans kan samla inspiration och bolla olika idéer.

Investering, 16.500 sek

fotobyrån-6

GULDROSA ca 12-14 timmars fotografering.

Guldrosa är det största paketet omfattar hela dagen. Allt från förberedelserna till midnatt då dansen tar vid. Detta är för er som vill ha det lilla extra av allt när det kommer till att bli bortskämda med fina fotografier och dokumentering av er stora dag. Jag kommer vara med er ungefär 12-14 timmar. Det kommer ges en rad olika möjligheter att fånga porträtt på olika platser beroende på vad ni önskar och ert upplägg. Om vädret tillåter finns det möjlighet att fotografera er vid solnedgången för att skapa fina fotografier med det mjuka gyllene varma ljuset (golden hour).

Ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. Ni kommer även få välja ut två av era favoriter att förstora på fint fine art fotopapper.

Det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. Jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen. Ett personligt pinterestalbum där vi tillsammans kan samla inspiration och bolla olika idéer.

Investering, 23.500 sek

fotobyrån-386

Bröllop utomlands. Kanske funderar ni på att rymma iväg för att gifta er utomlands och vill ha med er egna fotograf. Det finns så många olika möjligheter och beroende på destination och upplägg så skräddarsyr vi ert egna upplägg tillsammans.

referenserEtt första möte. Jag träffar er gärna så tidigt som möjligt i er planering för att lära känna er, ta del av era planer och framförallt era förväntningar kring den stora dagen. När ni kontaktat fotobyrån går vi igenom era förväntningar, planer och praktiska frågor kring dagen. Där får vi en möjlighet att lära känna varandra lite och känns allting rätt så skriver jag ihop ett bröllopsavtal efter mötet som sammanfattar alla viktiga punkter vi kommit överens om. Det är viktigt för mig att ni skall känna er trygga under hela vårt samarbete, både före, under och efter fotograferingen.

fotobyrån-22

Porträtt före eller efter vigseln. Varje bröllop är alldeles unikt och varje brudpar har sin historia att berätta. Det är ni som sätter manus för er stora dag och era planer och förväntningar på dagen som avgör huruvida ni önskar ta porträttbilderna före eller efter vigseln. Vid vårt första möte kommer vi noga prata igenom olika frågor och alternativ för att se vad som blir bäst för er stora dag. En fördel med att ta porträtten före vigseln kan vara att vi kan fotografera first look som en del brudpar upplever som en egen mysig stund innan allt drar igång. En del brudpar vill först se varandra till vigseln och lägga porträtten efter vigseln medan gästerna minglar. Jag brukar även ha en dialog med toastmastern och göra ett körschema för själva fotograferingen så dagen flyter enligt planerna.

fotobyrån_-101

Trygghet och en lång tid av planering. Beroende på vart i landet ni är bosatta, träffas vi inledningsvis antingen över en kopp kaffe eller har ett telefonmöte via Skype/FaceTime. Känns allting rätt så sammanställer jag därefter ett bröllopsavtal över alla viktiga bitar kring fotograferingen av er stora dag. I samband med detta kommer ni kommer även få ert välkomstpaket och en bokningsavgift som motsvarar 20 % av det totala arvodet. Detta innebär en trygghet och tydlighet för båda parter då det ofta innebär en lång tid av planering och även en stor investering för er.

fotobyrån-165

Tänk att vi fick samma tid på jorden ..

Paket för parfotografering.

Du och jag är en fotosession ute i naturen där vi skapar en fin och rolig stund tillsammans för att föreviga er kärlek. Efter ni kontaktat mig så skräddarsyr vi ert upplägg och anpassar fotograferingen efter er situation. Kanske har ni redan en idé eller en egen favoritplats som betyder mycket för er. Eller så väljer jag ut någon av mina smultronställen. Fotograferingen sker året om och anpassas efter årstiderna.

Investering, 2.950 sek

fotobyrån-133

Fler paket kommer inom kort.

OM

Jag är bosatt och utgår från Lund och fotograferar bröllop och kärlekshistorier under årets alla årstider både inom och utanför landet gränser. Vill du veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig;

 

 

%d bloggare gillar detta: