bröllop

er kärlekshistoria

en lång tids planering möter det spontana. känslorna, gråten och skratten. nervositeten och de bubblande förväntningarna. era blickar som möts. glädjen och stoltheten. kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen. familj och vänner som samlas och blandas.

någon gifter sig ute i naturen under en bar himmel. någon i ett dansande paris. någon planerade den stora bröllopsfesten för att istället viga sig intimt och avskalat.

för det handlar om er kärlekshistoria och om hur allting kommer bli helt magiskt, oavsett om körschemat spricker och planer ändras på vägen. det handlar om kärlek, människor och ögonblick och att ni väljer att gå hand i hand i livet tillsammans ..

att få vara en del av er stora dag och få förvalta det förtroendet att föreviga er kärlekshistoria är det vackraste jag får göra. att fånga alla de ögonblick som är äkta och genuina just för er två och att få sammanfatta och berätta er kärlekshistoria.

´wow, vilka fantastiska bilder. vi kommer verkligen att rekommendera dig till allt och alla. du är så himla proffsig och omtänksam. vi är så himla nöjda med dig och bilderna och är så glada över att det var just du som förevigade vår dag .. ´

b r ö l l o p s p a k e t  2022

v i l d h j ä r t a

kanske planerar ni en mindre intim vigsel eller vill ni främst föreviga vigsel med fokus på enskilda porträtt som minne från er stora dag. då finns det vildhjärta som omfattar ca 2-3 timmar och har fokus på just vigsel och era enskilda porträtt.

ni kommer få era bilder levererade i ett personligt webbgalleri som ni även kan dela med er familj och era vänner. det ingår en provfotografering om det är möjligt rent logistiskt och som innebär att ni kommer känna er mer trygga och avslappnade inför era porträtt på er bröllopsdag.

investering, 12.000 sek

v i l d b l o m m a

detta är för er som vill föreviga moment såsom exempelvis förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer och mingel och innebär ungefär 6 timmars fotografering. ni kommer få redigerade och högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. det ingår personlig rådgivning till er under hela resans gång. jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma inför er stora dag.

investering, 18.000 sek

v i l d r o s t a d

detta passar för er som vill fånga förberedelser, porträtt, vigsel, detaljer, mingel och början av middagen och innebär ungefär 9 timmars fotografering. ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. det ingår personlig rådgivning till er under hela resans gång. jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen.

investering, 24.000 sek.

g u l d r o s a

omfattar HELA er magiska dag. allt från förberedelserna till midnatt då dansen tar vid. detta är för er som vill få med känslan av hela er dag från början av dagen då de pirriga förberedelserna startar till midnatt då gästerna börjar dansa på borden. detta är för er som vill bli bortskämda med massor av fina fotografier från er stora dag.. 

det kommer ges en rad olika möjligheter att fånga porträtt på olika platser beroende på vad ni önskar och ert upplägg. om vädret tillåter finns det möjlighet att fotografera er vid solnedgången för att skapa fina fotografier med det mjuka gyllene varma ljuset (golden hour).

ni kommer få redigerade högupplösta fotografier som levereras i ett personligt webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. ni kommer även få välja ut några av era favoriter att förstora på fint fine art fotopapper.

det ingår personlig rådgivning till både er och toastmaster/madame under hela resans gång. jag kommer guida er igenom en provfotografering vilket innebär att ni kommer känna er mer trygga och bekväma på bröllopsdagen. ett personligt pinterestalbum där vi tillsammans kan samla inspiration och bolla olika idéer.

investering, 29.000 sek.

elopement på en magisk plats

funderar ni på att rymma iväg för att gifta er på någon magisk plats, antingen inom landets gränser eller utomlands? eller planerar ni att ha både vigsel och bröllopsfest utomlands och vill ha med er egna fotograf?

det finns så många olika möjligheter och beroende på destination och upplägg så skräddarsyr vi ert upplägg tillsammans. www.denlillafotobyran.com/elopement

` vi är så otroligt glada för alla bilderna. alla är helt lyriska .. ´

fotobyrån-386

ett första möte

jag träffar er gärna så tidigt som möjligt i er planering för att lära känna er, ta del av era planer och framförallt era förväntningar kring den stora dagen. när ni kontaktat fotobyrån går vi igenom era förväntningar, planer och praktiska frågor kring dagen. där får vi en möjlighet att lära känna varandra lite och känns allting rätt så skriver jag ihop ett gemensamt bröllopsdokument efter mötet som sammanfattar alla viktiga punkter vi kommit överens om. det är viktigt för mig att ni skall känna er trygga under hela vårt samarbete.

bröllopsfotografering – praktiska frågor

att dokumentera och fånga er magisk dag handlar så mycket mer än de moment och antal timmar som ni som väljer på er bröllopsdag. det handlar om att planera och rigga rätt förutsättningar så att er dag flyter på smidigt och att ni kan vara tillsammans med era nära och kära så mycket som möjligt. det handlar om förväntningar, god kommunikation, trygghet och inte minst, ett väldigt stort förtroende för mig att förvalta att få äran att fånga er kärlek och alla dessa personliga ögonblick som sker under er dag.

min ambition är att ni skall känna en trygghet under hela er upplevelse, från första kontakten till leverans och uppföljning av era fotografier.

porträtt före eller efter vigseln

varje bröllop är alldeles unikt och varje brudpar har sin historia att berätta. det är ni som sätter manus för er stora dag och era planer och förväntningar på dagen som avgör huruvida ni önskar ta porträttbilderna före eller efter vigseln.

vid vårt första möte kommer vi noga prata igenom olika frågor och alternativ för att se vad som blir bäst för er stora dag. en fördel med att ta porträtten före vigseln kan vara att vi kan fotografera first look som en del brudpar upplever som en egen mysig stund innan allt drar igång. en del brudpar vill först se varandra till vigseln och lägga porträtten efter vigseln medan gästerna minglar. jag brukar även ha en dialog med toastmastern och göra ett körschema för själva fotograferingen så dagen flyter enligt planerna.

trygghet

beroende på vart i landet ni är bosatta, träffas vi inledningsvis antingen över en kopp kaffe eller så bokar vi ett videomöte. känns allting rätt så sammanställer jag därefter ett bröllopsavtal över alla viktiga bitar kring fotograferingen av er stora dag. i samband med detta kommer ni kommer även få ert välkomstpaket och en bokningsavgift som motsvarar 30 % av det totala arvodet. detta innebär en trygghet och tydlighet för båda parter då det ofta innebär en lång tid av planering och även en stor investering för er.

´sååå fina bilder! vi satt och grät en skvätt igår när vi fick bilderna och bildpspelet. `

fotobyrån-165

´​​​​av alla som var med och arrangerade vår drömdag så vill vi att du skall veta att du är den som imponerade på oss mest och vi kommer rekommendera dig för alla vi känner .. `

m o r g o n g å v a

vill du ge bort en riktigt uppskattad och ovärderlig morgongåva så kika vidare in på fotopaket för mer information om olika upplägg och paket.

tänk att vi fick samma tid på jorden ..

paket för parfotografering.

vilda hjärtan är en fotosession ute i naturen där vi skapar en fin och rolig stund tillsammans för att föreviga er kärlek. efter ni kontaktat mig så skräddarsyr vi ert upplägg och anpassar fotograferingen efter er situation. kanske har ni redan en idé eller en egen favoritplats som betyder mycket för er. eller så väljer jag ut någon av mina smultronställen. fotograferingen sker året om och anpassas efter årstiderna.

investering, 4. 800 sek

jag är bosatt och utgår från lund och fotograferar bröllop och kärlekshistorier under årets alla årstider både inom och utanför landet gränser OM. vill du veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig;

%d bloggare gillar detta: