toner av höst

jag blir lika fascinerad varje år när sensommaren plötsligt skiftats till höst, på ett ögonblick känns det som tonerna har förändras, luften blivit högre och allt känns lite mjukare. samtidigt som ett visst vemod promenerar sidledes och påminner om att sommaren nu har gått mot sitt slut.

nya fotoprints – hösten i lund

det är verkligen fantastiskt att få arbeta utomhus med de olika årstiderna så nära naturen. att få ha naturen som utomhusstudio och arbeta med olika miljöer som inramning.

passade på att fotografera fantastiska rosie en lördagkväll samtidigt som studenterna dansade iväg till sin bal vid lundagård. en alldeles perfekt kväll för höstfotografering innan kvällen tog vid.

hösten i lund är verkligen helt fantastisk nu med sina orangeröda kulisser. några av printen finns nu som fotoprints på http://www.printler. com/claudiamartensson

ha en härlig höstkväll, claudia

bröllopsmässa i slottsmiljö

det ligger alltid en magisk tjock dimma när jag kommer ut till bjärsjölagårds slott, så vackert så det nästan gör ont. solens strålar som skiner igenom den tjocka morgondimman och det vackra landskapet med sina öppna fält och kor och hästar som betar i hagarna.

med vackra bruden ylva som blev stylad av grymt duktiga my johansson

jag slås alltid av de mäktiga omgivningarna och för alla er som planerar att gifta er här, kommer ni ha så otroligt många fina miljöer och magiska platser samlade med naturen som inramning till era porträtt, allt på en och samma plats.

och wow vilken dag vi fick igår med så mysig bröllopsmässa och det var helt underbart att få träffa er brudpar och höra om era planer och förväntningar inför er stora dag

en dag inbäddad i massa fin inspiration inför er bröllopsdag.

madebyp,se

jag hann inte med att fotografera så mycket då jag pratade med alla brudparen mest men här kommer lite bilder från gårdagen. ha en underbar söndag, claudia

fantastiska anna med co på slottet som så proffsigt styrde upp hela bröllopsmässan
dyson barbering

årets bröllopsmässa ägde rum i två av slottets festlokaler – beritzholm och slottstallet.

min granne på eventet som fyllde dagen med så mycket energi och värme, matilda alborn, mademoiselle carousel.

höstbröllop skåne

oktober inleddes med ett helt magiskt höstbröllop och i söndags vaknade ni som man och hustru. då fick ni även en liten sneak peek från några bilder från er magiska och alldeles perfekta dag.

jag är så tacksam och full av kärlek över att jag fick föreviga er kärlek och jag ser så fram emot att få dyka ner i alla bilderna nu.

önskar dig en fin onsdag, claudia

bröllopsinspiration

på lördag är det äntligen dags för en mysig bröllopsmässa på bjärsjölagårds slott, kom förbi och bli inspirerad i en underbar slottsmiljö i skåne och få massor av bröllopsinspiration inför ditt stundande bröllop.

till alla som går i bröllopstankar

skånebröllop i slottsmiljö

vi ses på lördag, fri entré – varmt välkommen.

Bröllopsmässa

picknick med familjen

familjefotografering och picknick vid stenbrott skåne.

det bästa med att arbeta ute i naturen med porträttfotografering är att vi med fördel kan kombinera fotosessionen med en aktivitet, promenad eller picknick och därigenom fånga mer levande, avslappnade och roliga fotografier. det finns gott om tid för ombyten och att föreviga både er alla tillsammans men också var för sig.

jag har en del favoritplatser runt om i skåne där vi kan välja mellan hav, berg, skog, äng beroende på vilken miljö ni tycker är fint. det gör också att varje fotografering anpassas och designas efter er situation.

här valde vi knivsåsens naturreservat som är helt fantastiskt med sina vackra miljöer och det finns både stenbrott, vatten, ängar, skog, berg vilket gör det till ett perfekt smultronställe till utflyktsmål.

jag anpassar och designar fotosessionerna efter årstid och efter er situation och eftersom jag arbetar med bröllopsfotografering och parporträtt så blir det mycket gos, kramar och pussar. ambitionen är alltid att det skall vara en rolig och mysig stund för er tillsammans. det är det jag vill fånga i fotografierna, ER kärlek och det som är ÄKTA och naturligt. det som känns ..

ha en riktigt fin helg, claudia.

under bron

gravidfotografering vid brofästet i skåne.

rustika jordnära gravidporträtt.
snart är du här.

med vind i håret och dramatiska moln där under bron vid brofästet, förevigade vi det vackraste och mest sköra som finns i livet. en riktig powerfotografering med så mycket kärlek och energiboost.

att fånga det vackra, förväntansfulla, intima och personliga. vackra hanna som väntar nummer två och var inne i sin graviditetsvecka 36 +.

önskar dig en riktigt fin helg, claudia

liten i magen – personliga fotosessioner designade efter din graviditet. för dig som vill ha fotografier på din graviditet precis som det är, naturligt, jordnära, skört och vackert.

bride to be

inspiration dukning till möhippan – picknick på bryggan.

det är en tidig morgon i juli, längst ute på en liten brygga vid vikhögs hamn – med kuddar, mattor, porslin, trälådor, dukar och en magisk tårta, stylades och dukades det upp till minifest, för att skapa inspiration till en mysig och intim möhippa med picknick på stranden.

sara som skapar de mest drömmiga tårtorna till bröllop, fest och högtider.

för det är verkligen något speciellt med att bjuda till fest ute i naturen och att ta med sig lite mer rekvisita för att skapa den där lilla extra mysiga lyxiga känslan ..

med drömmigaste skapelsen från rosie´s the cake studio i lund.

några gånger om året gör vi våra egna stylade fotograferingar för att ge utrymme till kreativitet, ny energi och göra roliga samarbeten tillsammans. detta är en del av vår inspirationsserie och koncept för mikrobröllop och minifester.

inspiration och dukning inför möhippan, en intim picknick med rustika och bohemiska toner.

stylad fotografering tillsammans med grymma SARA från www.rosiesthecakestudio.com

på en brygga vid vikhögs hamn

hoppas du njuter av sommaren, claudia.

ert bröllop

en lång tids planering möter det spontana. känslorna, gråten och skratten. nervositeten och de bubblande förväntningarna. era blickar som ständigt möts. glädjen och stoltheten. kärleken ~ som ligger som ett rosa moln över hela dagen. familj och vänner som samlas och blandas. någon gifter sig ute i naturen i en skogsdunge, någon i ett dansande paris. några planerade för den stora bröllopsfesten, livets fest, för att istället gifta sig intimt och avskalat ..

för det handlar om ER kärlekshistoria och om hur allting kommer bli helt magiskt oavsett ändrade planer på vägen och körscheman som spricker. kärlek, människor, relationer och ögonblick .. och att ni två väljer att gå hand i hand genom livet tillsammans.

parporträtt med naturen som inramning

handen på hjärtat, hur många fina fotografier har ni på er tillsammans, fotografier på dig tillsammans med den du älskar, som inte är en festbild, mobilbild eller bröllopsbild. utan fina avslappnade vackra fotografier på er tillsammans. ute i en magisk miljö.

inför varje bröllopsfotografering har jag en provfotografering med mina brudpar som är en kortare parfotografering där vi tillsammans provar lite olika ideér och där vi får lära känna varandra lite och jag får en uppfattning över vad som är viktigt för just dem.

vilda hjärtan kullaberg skåne

det var nog därigenom idén föddes om att skapa personliga, intima fotoupplevelser för par och skapa värdefulla porträtt med naturen som inramning.

jag insåg att de flesta jag möter saknar att ha fotografier på sig själva tillsammans som par och uppskattar verkligen provfotograferingen och de fina bilderna som de får på dem tillsammans och som inte är fokus på bröllopstemat.

därför designade jag fotoupplevelsen VILDA HJÄRTAN som är en lite längre fotografering där vi tillbringar en halvdag tillsammans ute i naturen med promenad, lättare vandring och picknick mm.

ni kommer få en samling fotografier som är roliga, avslappnade, naturliga, äkta, jordnära och vackra och framför allt en egen genuint mysig stund tillsammans med tid för kramar, närhet, samtal och skratt.

det finns tid för ombyten så ni kan få bilder med olika känsla och outfits och jag kommer skapa fotografier som både skapar en närhet men också en inramning med den magiska naturen vi har omkring oss.

i nuläget har jag två miljöer i skåne som jag brukar fotografera i där det finns blandade landskap såsom berg, hav, skog och ängar. allt detta går vi igenom vid er bokning. just nu är det helt fullbokat fram till september och jag tar bokningar från oktober till november. SÅ om vill du ha fina fotografier tillsammans med din partner detta året, tveka inte att höra av dig till mig.

jag ser fram emot att få skapa magi och fina fotografier och minnen tillsammans.

med kärlek, claudia.

skogsbröllop i skåne

intimt skogsbröllop med kantarellbukett och fyrbent ringbärare.

brudens fantastiska bukett av kantareller

det är i början av augusti förra året. en varm sommardag mitt i skogen. där vid familjeträdet skall deras hjärta med initialer snart ristas in.

det blev en helt magiska dag fylld med så mycket fina och personliga detaljer och som visar att kärleken alltid är starkast.

intim och personlig vigsel med efterföljande brudskål ute i skogen med familj och vänner

solens strålar smyger sig vackert in genom träden och tiden står still för en stund när fina elle och jacob ankommer efter sin stolta ringbärare, hunden watson. familj och vänner bildade en ring omkring dem när de sade JA till varandra och kärleken.

ringbäraren som verkligen skötte sin uppgift helt exemplariskt

förra sommaren blev unik på så många sätt och det var också sommaren som jag själv fick upp ögonen för mer intima vigslar, mikrobröllop, elopements och framför allt vigslar ute i naturen.

fina elle på väg till sin first look.
first look och porträtt i skogsgläntan innan vigseln. en mysig stund tillsammans innan allt drar igång.
first look vid famljeträdet
med efterföljande skål och mingel uppdukat i skogsgläntan

jag är så glad att just jag fick föreviga er fina dag. en alldeles perfekt dag.

när man inte hinner med de stora kompisarna
%d bloggare gillar detta: