äntligen är det dags att dra igång fotograferingarna i studion igen. det har varit en galet fin sommar och bröllopssäsong och det är inte mycket som slår fotografering utomhus i naturen. men det också en särskild känsla att öppna upp och dra igång studion nu inför stundande höst. att ha full kontroll på ljus och inte vara beroende av väder och vind och tid på dygnet. att få skapa kreativa porträtt i studion och ha snabb tillgång till nybryggt kaffe. kommer bli en fin höst.

just nu söker fotobyrån ett par som skall gifta sig någon gång mellan december – februari 2019/20 med vintertema. tanken är att brudparet står för resa och logi och inget extra arvode utgår för själva fotograferingen. i gengäld får fotobyrån använda utvalda bilder till sin bröllopsportfolio.

är du eller någon du känner intresserad så tveka inte kontakta mig. välkommen med din ansökan ‘vinterbröllop’ till;

denlillafotobyran@outlook.com

ha en fin dag, claudia

att få den stora äran och förtroendet att få fotografera i en miljö där allt är genomgående genuint och världsklass rakt igenom. både vad gäller inredning, människorna och maten. en ren fröjd för själen. så det var med glädjeskutt som jag återvände till den fantastiska miljön ute hos Daniel Berlin i Skåne Tranås för att fotografera nya miljö och detaljbilder. det är en del nya fina snickerier som Anton Björsing står bakom och den privata matsalen har delvis gjorts om till ett mysigt och välkomnande vardagsrum.

när det är mycket jobb så hinner jag tyvärr inte uppdatera så mycket har jag märkt. när jag egentligen har som mest att berätta så hinner jag inte ironiskt nog. min ambition var att lägga ut mer om arbetet bakom kulisserna och få följa med lite bakom varje uppdrag. jag funderar mycket kring allt med att bygga upp varumärke och att skapa en aktivitet på sociala medier och kring marknadsföring etc. men så länge jag har fullt upp med olika uppdrag så väger det tyngre än behovet att berätta eller skapa mycket interaktioner kring mina bilder på exempelvis Instagram. men vill gärna hinna med det också då jag tror det är viktigt långsiktigt. men just nu tar det för mycket tid att skapa genomtänkta inlägg. hur går dina tankar kring dessa frågor?

ha en fin söndag. / claudia

claudiajonson-2

så var det dags att slå upp dörrarna för vernissagen i fredags. det kändes nästan som i boken ‘små citroner gula’ när de skall öppna dörrarna till sin nya restaurang på premiärkvällen och de enda som kommer in i restaurangen är ett gäng som går förbi och frågar om vägen. men det blev en alldeles underbar kväll och totalt blev det ett hundratal besökare på två dagar. helt galet roligt. så många härliga människor. min ambition var att skapa en stund med fotografier, färg och energi med bubblande toner av jazz i januarimörkret. så glad att jag fick möjligheten att göra detta och få den stora äran att ställa ut några av mina fotografier på galleriet STUDIO7 i Lund. min allra första vernissage och utställning. fotoutställningen fortsätter nu två ytterligare helger fredagar kl 17-20 och lördagar kl 11-15. kom och kika förbi och säg hej om du har möjlighet. ha en fin vecka, / claudia.

 

nu är det en vecka kvar tills dörrarna slår upp för vernissage på det lilla galleriet STUDIO7 på Karl XI-gatan 7 i Lund och det är en hel del fixande kvar. det är så fantastiskt roligt att se motiven printade på finaste fineart fotopapper och se dem inramade på väggen. en blandning med motiv av vilda blommor och porträtt med jazzinspiration. en bild och känsla som jag har haft i huvudet som nu skall sättas upp i galleriet. det är så härligt att se fotografierna på det fina 315 grams fine art fotopapper som har så stor karaktär och djup i färgerna. printstudion jag brukar använda mig av för mina förstoringar till kunder är http://www.picno.se. en riktigt trevlig fredag & helg / claudia.

JANUARI & VERNISSAGE, varmt välkommen på vernissage på galleriet STUDIO7 i Lund

den 25 januari kl 17-20. fotoutställningen ‘wild flowers & all that jazz’ kommer ha

öppet tre helger i rad med start fredagen den 25 januari till lördagen den 9 februari.

kom och kika förbi i januarimörkret för en go stund med fotografier, jazz & tilltugg.

http://www.studio7ilund.se, www.denlillafotobyran.blog

hoppas vi ses. /bästa hälsningar claudia

.

.

.