kärlekshistorier

en lång tids planering möter det spontana. känslorna, gråten och skratten. en solstråle hittar sig genom de mörka molnen som dominerats av regn hela morgonen. pirret, nervositeten och förväntningarna. era blickar som möts. glädjen och stoltheten. kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen. familjen och vännerna som samlas och blandas. texter och tal som författats. musik som noga valt ut. alla nära och kära som lyser upp med sina finaste kläder. någon som gifter sig ute i naturen under bar himmel. eller i en fin kyrka. någon som gifter sig i ett dansande Paris. paniken som uppstår för en stund när ni upptäcker att brudbuketten glömdes kvar i kylskåpet där hemma. chauffören som blir försenad tio minuter med bruden och tärnorna till kyrkan där alla väntar med stor spänning. hur allting blir helt magiskt trots att körschemat spruckit för länge sedan. någon som säger ja till varandra i en skogsglänta och har en liten mysig fest tillsammans med familjen och någon som slår till med en stor bröllopsfest i en magnifik slottsmiljö. magar och sinnen som fylls med god mat, dryck och kärlek. livet där utanför som tar en paus och där ingenting annat i världen är viktigare än ni två och er kärlek. stunden när jag träffar er för era enskilda porträtt och när jag får er att glömma bort kameran och känna er avslappnade och trygga. där ni får en egen stund tillsammans innan bröllopsfesten drar igång. att få vara en del av allt detta någonstans i bakgrunden och få det stora förtroendet att föreviga kärlekshistorier är min absoluta passion och drivkraft. att fånga och föreviga det som är naturligt, äkta och genuint. för därigenom fyller jag också min egna värld med så mycket kärlek, glädje och kärlekshistorier. för världen behöver mycket kärlekshistorier. kanske får jag vara med och föreviga din ..

kärlek och vilda hjärtan.

världsklass rakt igenom

att få den stora äran och förtroendet att få fotografera i en miljö där allt är genomgående genuint och världsklass rakt igenom. både vad gäller inredning, människorna och maten. en ren fröjd för själen. så det var med glädjeskutt som jag återvände till den fantastiska miljön ute hos Daniel Berlin i Skåne Tranås för att fotografera nya miljö och detaljbilder. det är en del nya fina snickerier som Anton Björsing står bakom och den privata matsalen har delvis gjorts om till ett mysigt och välkomnande vardagsrum.

när det är mycket jobb så hinner jag tyvärr inte uppdatera så mycket har jag märkt. när jag egentligen har som mest att berätta så hinner jag inte ironiskt nog. min ambition var att lägga ut mer om arbetet bakom kulisserna och få följa med lite bakom varje uppdrag. jag funderar mycket kring allt med att bygga upp varumärke och att skapa en aktivitet på sociala medier och kring marknadsföring etc. men så länge jag har fullt upp med olika uppdrag så väger det tyngre än behovet att berätta eller skapa mycket interaktioner kring mina bilder på exempelvis Instagram. men vill gärna hinna med det också då jag tror det är viktigt långsiktigt. men just nu tar det för mycket tid att skapa genomtänkta inlägg. hur går dina tankar kring dessa frågor?

ha en fin söndag. / claudia

fotobyrån-18

 

vernissage & all that jazz

fotobyrån-8

så var det dags att slå upp dörrarna för vernissagen i fredags. det kändes nästan som i boken ‘små citroner gula’ när de skall öppna dörrarna till sin nya restaurang på premiärkvällen och de enda som kommer in i restaurangen är ett gäng som går förbi och frågar om vägen. men det blev en alldeles underbar kväll och totalt blev det ett hundratal besökare på två dagar. helt galet roligt. så många härliga människor. min ambition var att skapa en stund med fotografier, färg och energi med bubblande toner av jazz i januarimörkret. så glad att jag fick möjligheten att göra detta och få den stora äran att ställa ut några av mina fotografier på galleriet STUDIO7 i Lund. min allra första vernissage och utställning. fotoutställningen fortsätter nu två ytterligare helger fredagar kl 17-20 och lördagar kl 11-15. kom och kika förbi och säg hej om du har möjlighet. ha en fin vecka, / claudia.