praktiska frågor kring din fotografering.

b r ö l l o p s f o t o g r a f e r i n g

att dokumentera och fånga er magisk dag handlar så mycket mer än de moment och antal timmar som ni som väljer på er bröllopsdag. det handlar om att planera och rigga rätt förutsättningar så att er dag flyter på smidigt och att ni kan vara tillsammans med era nära och kära så mycket som möjligt. det handlar om förväntningar, god kommunikation, trygghet och inte minst, ett väldigt stort förtroende för mig att förvalta att få äran att fånga er kärlek och alla dessa personliga ögonblick som sker under er dag.

min ambition är att ni skall känna en trygghet under hela er upplevelse, från första kontakten till leverans och uppföljning av era fotografier.

porträtt före eller efter vigseln

varje bröllop är alldeles unikt och varje brudpar har sin historia att berätta. det är ni som sätter manus för er stora dag och era planer och förväntningar på dagen som avgör huruvida ni önskar ta porträttbilderna före eller efter vigseln.

vid vårt första möte kommer vi noga prata igenom olika frågor och alternativ för att se vad som blir bäst för er stora dag. en fördel med att ta porträtten före vigseln kan vara att vi kan fotografera first look som en del brudpar upplever som en egen mysig stund innan allt drar igång. en del brudpar vill först se varandra till vigseln och lägga porträtten efter vigseln medan gästerna minglar. jag brukar även ha en dialog med toastmastern och göra ett körschema för själva fotograferingen så dagen flyter enligt planerna.

t r y g g h e t

beroende på vart i landet ni är bosatta, träffas vi inledningsvis antingen över en kopp kaffe eller så bokar vi ett videomöte. känns allting rätt så sammanställer jag därefter ett bröllopsavtal över alla viktiga bitar kring fotograferingen av er stora dag. i samband med detta kommer ni kommer även få ert välkomstpaket och en bokningsavgift som motsvarar 30 % av det totala arvodet. detta innebär en trygghet och tydlighet för båda parter då det ofta innebär en lång tid av planering och även en stor investering för er.