fånga årstiderna

ClaudiaJonson-00833

det är något alldeles speciellt med att fotografera och fånga porträtt utomhus i naturen. att kunna arbeta med inramningen av bilden, olika miljöer och det naturliga ljuset gör bilderna mer personliga och avslappnade. att ta tillvara på de olika årstiderna vår, sommar, höst och vinter på någon av dina eller fotobyråns smultronställen.

innan fotograferingen har vi en avstämning och går igenom vad du tänker dig för fotografier och ändamålet med fotografierna. jag kommer även skicka en guide över saker som är bra att tänka på inför fotograferingen. det kan vara allt från klädsel och hur en fotografering brukar gå till samt vad vi gör om det blir regn och rusk.

här följer en kort sammanfattning över prisbilden;

FAMILJ & PAR

FAMILJ. fotograferingen tar ungefär 1,5 timme och ni får ca 40 stycken högupplösta fotografier. pris 2.500 SEK.

DU & JAG. porträttfotografering för vänner och kärlekspar på någon av era smultronställen eller någon av mina favoritplatser. fotograferingen tar ca 1,5 timme och ni får ca 40 st högupplösta fotografier. pris 2.500 SEK.

GOLDEN. detta paketet är för er som vill fånga porträtt i det varma mjuka gyllene ljuset. fotografering sker ca två timmar innan solnedgången och senast två timmar efter soluppgången och tar ungefär 1,5 timme. ni får ca 40 st högupplösta fotografier. pris 2.950 SEK.

vill du boka en fotografering eller vill veta mer, tveka inte att höra av dig så återkommer jag till dig inom kort;