hur går en boudoir fotografering till

boudoir, morgongåva, self love photo sessions

hur går en boudoir fotografering till ..

boudoir är en helhetsupplevelse där allt från förarbete till leverans och paketering av fotografierna skräddarsys och designas till just dig. min ambition är att skapa naturliga, jordnära och avslappnade bilder som tar fram det som är äkta, vackert och sensuellt för dig. passar till dig som vill ge en morgongåva eller en ovärderligt vacker present till din käraste eller bara ge dig själv en rejäl boost eller skapa vackra sensuella gravidporträtt.

fotosessionen görs antingen i min studio, hotellmiljö eller i en vacker utemiljö sommartid. beräkna ungefär 2 timmar för att vi i lugn och ro kan fotografera och varva med pauser och prova olika outfits.

en fördel med att ha fotosessionen på ett hotellrum är att vi kan anpassa sessionen efter stil med en vacker anpassad miljö och inramning.

jag kommer guida dig igenom fotosessionen så att du skall känna dig trygg och avslappnad.

före fotograferingen har du fått ett frågeformulär där vi gått igenom dina tankar och förväntningar. vi skapar ett moodboard (ev pinterest) för att jag skall få en bra bild över vilken känsla du vill ha.

jag arbetar mycket med skuggor, ljus och detaljer och att få fram en känsla. du kommer få en blandning av färg/moody och svartvita fotografier.

du kommer få ett personligt webbgalleri där du kan spara och ladda ner dina fotografier och beroende på om bilderna är till dig själv eller en gåva så anpassar vi paketeringen av prints mm.

det bokas på en del boudoir nu vilket glädjer mig så otroligt mycket då jag personligen tycker att det är en av de vackraste sakerna man kan göra för sig själv eller som present att ge bort. det är en privat fotografering och det är därför jag sällan visar något här men är du nyfiken eller vill veta mer så tveka inte höra av dig.

med kärlek, claudia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *