företag

detaljbilder daniel berlin skåne tranås, 2017-2019.

med känsla och ljus i fokus

hur arbetar ditt företag med bildspråk idag och hur kan du stärka ditt varumärke ytterligare genom fotografier och content? vad är det som är unikt och viktigt för just ditt företag och vilken känsla och ton vill du förmedla genom dina bilder till din målkund?

porträtt och detaljbilder till rosie´s the cake studio i lund, 2020.

fotobyrån hjälper dig att skapa kreativa livsstils och företagsporträtt samt detaljbilder till ditt företags hemsida och sociala kanaler.

månadskund och löpande fotografier och content till ICA nära mårtenssons sociala kanaler, 2019-2020.
fotobyrån-18.jpg
detaljbilder till daniel berlin krog skåne tranås.

fotobyrån hjälper dig att ta fram de där små detaljerna som tillsammans skapar en helhet och som är värdefulla och viktiga för just ditt företag.

detaljbilder till betongdesign där fotobyrån skötte företagets sociala medier med bilder och texter under 2019 till sommaren 2020.

m å n a d s k u n d

som månadskund får du hjälp med att löpande ta fram bilder och texter till din hemsida och dina sociala kanaler. vill du veta mer om hur du kan bli månadskund och hur vi kan skapa fotografier och texter till ditt företag, tveka inte att höra av dig med din idé så skissar vi på ett upplägg.

f ö r e t a g s p o r t r ä t t

företags och livsstilsporträtt med fokus på att skapa fotografier med känsla, ljus och djuphet. fotobyrån hjälper dig med att skapa kreativa porträtt eller klassiska företagsporträtt i studiomiljö.

porträttbilder till daniel berlin krog skåne tranås 2019.
porträttbilder till hettinger fastighetsmäklar ab.
pressbilder, respiratorius vd, johan drott.

under 2020 har fotobyrån förmånen att skapa porträtt och detaljbilder och arbeta med fantastiska företag såsom,

familjens jurist, betongsdesign ab, gullberg & jansson ab, skandia helsingborg/lund, ICA nära mårtensson ab, nynna ab, kreativvardag, fastighetsmäklaren hettinger ab, respiratorius ab, rosie´s the cake studio ab, mfl.

lifestylebilder till kreativvardag.
rosie´s the cake studio ab.

företag med fokus på detaljer och känsla.

porträttbilder till nynna ab.
mat och servicebilder daniel berlin krog skåne tranås 2017-2019.

instagram, @denlillafotobyran