företag

fotografier med känsla och ljus i fokus

det kreativa och förkärleken till de naturliga och jordnära dova tonerna speglar av sig även när det kommer till att skapa skapa fotografier till olika företag. med fokus på känsla, djup och ljus skapar vi tillsammans genuina porträtt och detaljbilder till ditt företag.

just nu jobbas det för fullt med att färdigställa en kallstudio i en gammal silo i lomma där det kommer erbjudas porträtt för företag och privatpersoner. under april månad öppnas dörrarna till porträttstudion till dig som vill ha fotografier med rustika, dova och jordiga toner i en industriell miljö. en miljö för kreativa porträtt med fokus på ljus, känsla och miljö.

detaljbilder daniel berlin krog, 2017-2019.
porträttbilder, service och matbilder till daniel berlin krog skåne tranås 2018.
månadskund och löpande fotografier och content till ICA nära mårtenssons sociala kanaler, 2019-2021.

fotobyrån hjälper dig att ta fram de där små detaljerna som tillsammans skapar en helhet och som är värdefulla och viktiga för just ditt företag.

grupp och porträttbilder skandia, helsingborg och lund 2020.

m å n a d s k u n d

som månadskund får du hjälp med att löpande ta fram bilder och texter till din hemsida och dina sociala kanaler. vill du veta mer om hur du kan bli månadskund och hur vi kan skapa fotografier och texter till ditt företag, tveka inte att höra av dig med din idé så skissar vi på ett upplägg.

detaljbilder till betongdesign där fotobyrån skötte företagets sociala medier med bilder och texter – 2019 till sommaren 2020.

f ö r e t a g s p o r t r ä t t

företags och livsstilsporträtt med fokus på att skapa fotografier med känsla, ljus och djuphet. fotobyrån hjälper dig med att skapa kreativa porträtt eller klassiska företagsporträtt i studiomiljö.

porträttbilder till daniel berlin krog skåne tranås 2019.
porträttbilder till hettinger fastighetsmäklar ab 2020.
pressbilder, respiratorius och diaprost vd, johan drott 2019.

under 2020 hade fotobyrån förmånen att skapa porträtt och detaljbilder till fantastiska företag såsom,

familjens jurist, betongdesign ab, gullberg & jansson ab, skandia helsingborg/lund, ICA nära mårtensson ab, nynna ab, kreativvardag, marie yogametta ab, fastighetsmäklaren hettinger ab, respiratorius ab, rosie´s the cake studio ab, mäkleriet & riteriet ab, paulssons fastigheter i lund, i. toreheim mfl.

lifestylebilder till kreativvardag 2020.
porträttbilder rosie´s the cake studio ab 2020.

fotografier tillföretag – med fokus på detaljer och djup.

porträttbilder till hemsida, mäkleriet & riteriet ab, december 2020.
porträttbilder till nynna ab samt författarporträtt till marie lindström, 2020.
mat och servicebilder daniel berlin krog skåne tranås 2017-2019.

hur arbetar ditt företag med bildspråk idag och hur kan du stärka ditt varumärke ytterligare genom fotografier och content? vad är det som är unikt och viktigt för just ditt företag och vilken känsla och ton vill du förmedla genom dina bilder till din målkund? tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar på att skapa fina fotografier till dig och ditt företag.

instagram, @denlillafotobyran