FÖRETAG

fotobyråns ambition är att skapa genuina och äkta porträtt. genom att skapa fotografier som lyfter fram känslan och de små detaljerna som är unika för just ditt företag, är jag övertygad om att du genom ditt bildspråk kommer stärka ditt varumärke ytterligare.

kanske behöver du nya pressbilder eller nya porträttbilder på företagsledning och styrelse till er årsredovisning och hemsida. eller behöver du nya bilder på dig och dina medarbetare. eller önskar du bygga upp en bildbank till ditt företag och har ett löpande behov av nya bilder och content till företagets hemsida och sociala medier. fotobyrån arbetar med en rad olika företag och hjälper dig gärna med att ta fram olika idéer kring hur du  kan utveckla ditt varumärke med hjälp av bilder och skapa din bildstil.

fotobyrån

fotograferingen kan ske antingen i er egna företagsmiljö, i studiomiljö eller utemiljö beroende på vilken känsla du vill skapa och förmedla genom bilderna.

fotobyrån-4

IMG_1524

då varje uppdrag skräddarsys efter ert speciella behov fungerar nedanstående paket endast som inspiration och exempel;

VD på stan. anpassad till dig som VD och företagsledare som behöver nya livsstilsbilder, pressbilder eller bilder till årsredovisning och hemsida. fotograferingen inleds med en kopp kaffe på stan så att du får bilder i en neutral miljö. sedan fortsätter vi fotografera på utvalda platser i stadsmiljö. hela fotograferingen beräknas ta totalt 1,5 h och du får 20-30 högupplösta bilder blandat i färg och svartvitt.

fotobyrån

Porträtt livsstil. anpassad till dig som vill ha porträttbilder på dig i ett sammanhang. antingen i en anpassad utemiljö eller din egna företagsmiljö. du får blandade bilder med både detaljer och porträtt utifrån den miljö som du väljer. fotograferingen tar ca 2 timmar där jag följer dig som företagare och du får ca 30-50 högupplösta bilder blandat i färg och svartvitt.

Företagsporträtt. porträttbilder på dig och dina medarbetare där jag kommer ut till ditt företag och riggar upp bakgrund och ljus och fotograferar samtliga med beräknad tid ca 15 minuter per person. ni får ca 5 högupplösta bilder blandat i färg och svartvitt via ett webbgalleri som ni kan använda både för webb och tryck.

Studioporträtt. fotografering i studiomiljö som är belägen i Lund i fotobyråns studio. för dig som behöver nya porträttbilder på dig eller dina medarbetare. beräknad tid 45 minuter och du får 10-20 högupplösta bilder blandat i färg och svartvitt via ett webbgalleri.

img_4124

Månadskund. har ditt företag ett löpande behov av att ta fram bilder för att skapa content till sociala medier kan ett abonnemang vara intressant. beroende på hur omfattande material ni önskar skapa per månad så anpassar vi fotograferingen därefter. idag har fotobyrån månadskunder främst inom krog och restaurangbranschen som innebär fotografering av mat, råvaror samt av miljön.

24c138f3-67d3-4ee5-a8ce-955d9f7bfc54

tveka inte att höra av dig med din idé så skissar fotobyrån på ett upplägg och prisbild.