ditt företag

med fokus för känsla och ljus

förkärleken till de rustika tonerna speglar av sig även när det kommer till att skapa skapa fotografier till olika företag. med fokus på känsla, djup och ljus skapar vi tillsammans genuina porträtt och detaljbilder till ditt företag.

rustika porträtt i industriell studiomiljö

under månaderna maj – oktober erbjuder jag porträttfotografering i porträttstudion, som är en kallstudio belägen i en gammal silo i lomma – till dig som vill ha fotografier med mer rustika, dova och jordiga toner i en industriell miljö. en miljö för kreativa porträtt med fokus på ljus, känsla och miljö.

fotobyrån hjälper dig att ta fram de där små detaljerna som tillsammans skapar en helhet och som är värdefulla och viktiga för just ditt företag.

m å n a d s k u n d

som månadskund får du hjälp med att löpande ta fram bilder och texter till din hemsida och dina sociala kanaler. vill du veta mer om hur du kan bli månadskund och hur vi kan skapa fotografier och texter till ditt företag, tveka inte att höra av dig med din idé så skissar vi på ett upplägg.

f ö r e t a g s p o r t r ä t t

företags och livsstilsporträtt med fokus på att skapa fotografier med känsla, ljus och djuphet. fotobyrån hjälper dig med att skapa kreativa porträtt eller klassiska företagsporträtt i studiomiljö.

FOTOBYRÅNS VÄNNER

sedan starten 2018 har fotobyrån haft möjligheten att skapa både porträtt och detaljbilder till fantastiska företag såsom,

Daniel Berlin i Skåne Tranås, Familjens jurist, Betongdesign, Gullberg & Jansson, Skandia Helsingborg/Lund, ICA nära Mårtensson, Nynna, Kreativvardag, Marie Yogametta, Fastighetsmäklaren Hettinger, Paulssons Fastigheter i Lund, Respiratorius, Rosie´s The Cake Studio, Mäkleriet & Riteriet, I. Toreheim, Nordea, Maja Lindberg Design & Illustration, Adecco Malmö, SPP sydsverige, OMNIA Sweden ..

är du nyfiken på att veta mer om hur kan du stärka ditt varumärke ytterligare genom fotografier och ditt bildspråk? vad är det som är unikt och viktigt för just ditt företag och vilken känsla och ton vill du förmedla genom dina bilder till din målkund?

varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar så skissar vi på ett skräddarsytt upplägg för just ditt företag.

instagram, @denlillafotobyran