picknick med familjen

familjefotografering och picknick vid stenbrott skåne.

det bästa med att arbeta ute i naturen med porträttfotografering är att vi med fördel kan kombinera fotosessionen med en aktivitet, promenad eller picknick och därigenom fånga mer levande, avslappnade och roliga fotografier. det finns gott om tid för ombyten och att föreviga både er alla tillsammans men också var för sig.

jag har en del favoritplatser runt om i skåne där vi kan välja mellan hav, berg, skog, äng beroende på vilken miljö ni tycker är fint. det gör också att varje fotografering anpassas och designas efter er situation.

här valde vi knivsåsens naturreservat som är helt fantastiskt med sina vackra miljöer och det finns både stenbrott, vatten, ängar, skog, berg vilket gör det till ett perfekt smultronställe till utflyktsmål.

jag anpassar och designar fotosessionerna efter årstid och efter er situation och eftersom jag arbetar med bröllopsfotografering och parporträtt så blir det mycket gos, kramar och pussar. ambitionen är alltid att det skall vara en rolig och mysig stund för er tillsammans. det är det jag vill fånga i fotografierna, ER kärlek och det som är ÄKTA och naturligt. det som känns ..

ha en riktigt fin helg, claudia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s