vilda hjärtan

förra veckan gick jag ut med att jag sökte ett äventyrligt förälskat par för en fin fotografering och upplevelse ute i naturen. det har varit en fantastisk respons med så många fina par som är intresserade.

det kommer bli en grymt fin halvdag där vi kommer bege oss till kullaberg för att skapa magi. jag är ute efter ett kärleksfullt par som uppskattar naturen, rörelse, spontanitet, vind i håret, rosiga kinder och fotografierna kommer användas i min portfolio och marknadsföring för kommande sessioner för parporträtt.

jag håller på att ta fram nya fotosessioner för just par som gillar natur, vandring, äventyr för att skapa fotografier som berättar er kärlekshistoria på ett avskalat, naturligt, äkta sätt och där det finns plats för skratt, kramar, spontanitet.

den 4e april kommer jag välja ut ett par för detta lilla äventyr och det kommer verkligen bli så svårt. men jag kommer ha ett parallellt erbjudande, så håll utkik.

knivsåsens naturreservat, en av de magiska platserna du kommer kunna välja för din fotografering.

ha en fin start på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s