skånebröllop

fotografier och berättelser om magiska bröllopsmiljöer runt om i skåne.

är du nyfiken på att få en uppdaterad bild över olika magiska bröllopsmiljöer runt om i skåne och ta del av berättelserna, fotografierna, träffa eldsjälarna och det grymma folket bakom varje pärla ..

under hösten kommer du få följa med på en inspirationsresa och besöka några av de magiska bröllopsplatserna i skåne genom att ta del av fotografier och små berättelser. ambitionen är att skapa en serie små berättelser och fotografier med ett perspektiv utifrån hur jag som bröllopsfotograf rekar ljus, detaljer och fina platser och miljöer för porträttfotografering. jag kommer endast att skrapa på ytan på dessa magiska bröllopsplatser och berättelserna kommer sammanfattas i form av en kort presentation med en stor dos inspiration.

inspirationsresan riktar sig egentligen till alla som är nyfikna på magiska platser, utflykter, upplevelser och fina miljöer för fotografering.

nu i veckan var det dags för den första pärlan och berättelsen kommer du få ta del av alldeles snart. ha en underbar dag, kärlek claudia

Skånebröllop #1 Bjärsjölagårds Slott

Det ligger en tät vacker dimma över hela denna morgonen som långsamt ersätts med den fina septembersolen lagom tills jag kommer fram till slottet. Det är någon vacker mystisk stämning över hela slottsgården med en helt oslagbar miljö. Jag känner mig lite lycklig lottad som aldrig har varit på denna magiska plats förut och att jag nu får uppleva det där första maffiga intrycket. 

läs hela inlägget;

https://denlillafotobyran.com/2020/09/21/skanebrollop-i-slottsmiljo/

Skånebröllop #2 Axatorpsgården

vi sitter i köket i familjens privata del av gården till doften av nybryggt kaffe och nygräddade kakor. det är med stort hjärta och en hög dos värme som jag välkomnas av Janina och Elin som passionerat berättar om sin resa fram till Axatorpsgården ..

läs hela inlägget;

https://denlillafotobyran.com/2020/09/29/skanebrollop-i-unik-lantlig-miljo/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s