kreativitet och företagande

Går du och bär på en affärsidé eller drömmer om att få arbeta med något du verkligen älskar och brinner för? Drömmer du så mycket om detta att du funderar på att starta din egna verksamhet?

Och i så fall. Vilken är din största rädsla eller ditt största hinder idag till att du inte kan genomföra det? Är det praktiska och ekonomiska aspekter eller är det känslor? Eller kanske en blandning?

Fotografier och texter till Betongdesign

Och när du sedan startat ditt egna företag. Hur håller du uppe företagandet på en hållbar nivå när du arbetar med något du brinner för vad gäller balansen, gränser och lönsamhet?

För mig har det tuffaste som företagare varit att skapa en hållbar strategi och att vara själv med alla frågor och beslut. Och att skapa en balans mellan arbete och fritid. Och för att inte tala om att hålla energin, det kreativa flödet uppe på en jämn och hållbar nivå året om.

Tack vare att jag har många underbara eldsjälar i mitt liv så har vi kunnat stötta varandra och fungera som bollplank även om vi arbetar i helt olika branscher.

Hoppas du vill hänga med på resan. För det är en galet utvecklande resa att få arbeta med sin dröm och sitt egna företag.

Min ambition är därför att varva fotojobb med olika tankar och idéer om företagande och kreativitet. För att ge dig lite tips, inspiration och motivation på vägen.

Ha en fin kväll, Claudia ఌ.

2 svar till “kreativitet och företagande”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s