kärlekshistorier

en lång tids planering möter det spontana. känslorna, gråten och skratten. en solstråle hittar sig genom de mörka molnen som dominerats av regn hela morgonen. pirret, nervositeten och förväntningarna. era blickar som möts. glädjen och stoltheten. kärleken som ligger som ett rosa moln över hela dagen. familjen och vännerna som samlas och blandas. texter och tal som författats. musik som noga valt ut. alla nära och kära som lyser upp med sina finaste kläder. någon som gifter sig ute i naturen under bar himmel. eller i en fin kyrka. någon som gifter sig i ett dansande Paris. paniken som uppstår för en stund när ni upptäcker att brudbuketten glömdes kvar i kylskåpet där hemma. chauffören som blir försenad tio minuter med bruden och tärnorna till kyrkan där alla väntar med stor spänning. hur allting blir helt magiskt trots att körschemat spruckit för länge sedan. någon som säger ja till varandra i en skogsglänta och har en liten mysig fest tillsammans med familjen och någon som slår till med en stor bröllopsfest i en magnifik slottsmiljö. magar och sinnen som fylls med god mat, dryck och kärlek. livet där utanför som tar en paus och där ingenting annat i världen är viktigare än ni två och er kärlek. stunden när jag träffar er för era enskilda porträtt och när jag får er att glömma bort kameran och känna er avslappnade och trygga. där ni får en egen stund tillsammans innan bröllopsfesten drar igång. att få vara en del av allt detta någonstans i bakgrunden och få det stora förtroendet att föreviga kärlekshistorier är min absoluta passion och drivkraft. att fånga och föreviga det som är naturligt, äkta och genuint. för därigenom fyller jag också min egna värld med så mycket kärlek, glädje och kärlekshistorier. för världen behöver mycket kärlekshistorier. kanske får jag vara med och föreviga din ..

kärlek och vilda hjärtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s