sakta vi gå genom stan

nu är det en vecka kvar tills dörrarna slår upp för vernissage på det lilla galleriet STUDIO7 på Karl XI-gatan 7 i Lund och det är en hel del fixande kvar. det är så fantastiskt roligt att se motiven printade på finaste fineart fotopapper och se dem inramade på väggen. en blandning med motiv av vilda blommor och porträtt med jazzinspiration. en bild och känsla som jag har haft i huvudet som nu skall sättas upp i galleriet. det är så härligt att se fotografierna på det fina 315 grams fine art fotopapper som har så stor karaktär och djup i färgerna. printstudion jag brukar använda mig av för mina förstoringar till kunder är http://www.picno.se. en riktigt trevlig fredag & helg / claudia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s